Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Ambisiøs, kommunikativ og nysgjerrig på hvordan teknologi effektiviserer arbeidsprosesser - kjenner du deg igjen? Da er det kanskje deg vi ser etter som vår nye Business Process Advisor i Visma Software AS!

Business Process Advisor

Nå søker vi etter en Business Process Advisor i vår Customer Success avdeling, som skal jobbe med å implementere, rådgi og heve kompetanse for våre kunder og partnere gjennom vårt rapporterings- og budsjetteringsverktøy OneStop Reporting. 

Vi søker deg med brennende engasjement og forståelse for sammenhengen mellom effektivisering, teknologi og forretning. Du vil få mulighet til å jobbe direkte med kunder, men også være tett på våre 50 samarbeidspartnere som hver dag jobber med å selge og implementere Visma sine løsninger i markedet.  Våre kunder er mellomstore til større norske bedrifter, i tillegg til fremoverlente regnskapsbyråer som ønsker å levere merverdi til sine kunder gjennom OneStop Reporting.

Hos oss blir du en del av vår vinnerkultur og får spennende utviklingsmuligheter innenfor et produktområde som er under enorm digitalisering  og vekst.

 

Dine arbeidsoppgaver

Som Business Process Advisor vil du ha ansvar for rådgivning og implementering av systemer innen fagområdene rapportering, budsjettering og Business Intelligence. Dine oppgaver vil variere mellom å utvikle rapporterings- og budsjetteringsverktøy som forenkler hverdagen til våre kunder, til å dele kompetanse gjennom opplæring og kurs. Dette utføres primært digitalt men også ved fysisk tilstedeværelse hos en kunde eller partner. Vår visjon er at våre kunder og partnere skal være de mest digitaliserte og fremoverlente i Norge, og det er her vi trenger deg.

 

Hvem ser vi etter?

Du takker alltid ja til en utfordring og bruker din relevante bachelor eller master innen økonomi, gjerne med et par års erfaring som konsulent eller i en økonomifunksjon, som bakgrunn når du utfordrer det etablerte. Besitter du god teknisk forståelse og har erfaring fra ERP-systemer, er det også en fordel. Du liker konsulentrollen, evner å se helheten gjennom hele leveransen, og forstår viktigheten av høy kvalitet i samspillet mellom IT, prosess og forretning. Du liker å dele kunnskap og erfaring, og kommunisere på en enkel og tydelig måte både til enkeltpersoner og til grupper. Du har interesse for teknologi og for å skape gode kundeopplevelser. I tillegg har du stå-på-vilje og liker å jobbe i et hektisk miljø hvor mulighetene for innflytelse og ansvar er store for den riktige kandidaten.

 

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr fast ansettelse i 100% stilling, med kontorsted på vårt hovedkontor på Skøyen, Oslo. Her får du et stort fagmiljø, en arbeidsplass som er dynamisk, og som har stort fokus på innovasjon. Du får jobbe med fremtidens cloud teknologi og en fremtidsrettet produktportefølje som er i rask utvikling.

  • Visma ligger i front med sine  teknologiske løsninger og du får jobbe sammen med dyktige kollegaer i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø.

 

Hvis du ønsker å vite mer om vår håndtering av dine private opplysninger, kan du lese her. 

Bli kjent med Visma

 

Del på:

Referansenummer:

798723526

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.11.2020

Arbeidssted:

Oslo, Skøyen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo