Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Salgskoordinator til e-conomic

Salgskoordinator til e-conomic

Vil du være en vigtig grundsten til at få vores salgsafdeling og deres arbejde til at køre glat og gnidningsfrit? Du elsker måske atmosfæren i en salgsafdeling, men er stærkere i rollen som den bagvedliggende koordinator med det strukturerede overblik end i den udadvendte sælger-rolle? Du har altid styr på tingene og har en ekstremt høj service-attitude som du nyder at anvende for såvel kunder som kollegaer. Du er hjælpsom og bliver glad, når du gør andre glade.

Du holder af en varieret hverdag, hvor du skal holde tungen lige i munden, når der er mange bolde i luften. Du arbejder selvstændigt og struktureret, samt følger tingene til dørs, så intet tabes på gulvet.

Om os

Vi ser gerne at kundernes kontakt med os er højdepunktet på deres dag, så hvis du kan se dig selv i det, så kom med ombord! Vi arbejder proaktivt og passioneret som et team og vi er meget stolte over at sælge vores regnskabsprogram, e-conomic til vores kunder. Hver eneste dag arbejder vi på at gøre en forskel for vores kunder ved at digitalisere og automatisere deres arbejdsgange inden for regnskab. Når vi lykkes med det, så er vi en succes, og det kalder vi IMPACT. Det er dette mål du skal kunne understøtte i en koordinerende og kundevendt rolle. 

Vi skaber IMPACT kombineret med ambitiøse salgsmål, men sætter samtidig en ære i, at have det sjovt imens. I dag tæller Salg 23 personer - og snart også dig. Vi spænder vidt i erfaring og alder, men fællesnævneren er et enormt fokus på IMPACT og kundeoplevelsen.

Vi tror på at et varigt resultat kommer ved, at kombinere salgs KPI’er med en stærk kultur, hvor vi har det sjovt sammen, mens vi arbejder.

Om dig

Arbejdsopgaverne består primært i at vi tager hånd om alle henvendelser fra kunder og partnere. Vi skal sikre, at det er en god oplevelse, at arbejde sammen med Visma i alle faser af kunderejsen. Du skal også være “ansigtet udadtil” for nye samarbejdspartnere og i det hele taget få alle kunder til at føle at de er i trygge og kyndige hænder - og at der er styr på tingene (det er bedst hvis du samtidig også rent faktisk har styr på tingene…). Du vil også arbejde sammen med andre afdelinger, som marketing omkring salgsevents, bogholderiet og lign.

Kan du derudover genkende dig selv i, at...

  • Du er glad for mennesker og menneskelig kontakt og er god til at kommunikere

  • Du har en brændende lyst og vilje til at gøre en forskel for vores partnere og kunder og brænder for god service - blandt andet ved at se muligheder frem for problemer

  • Du er pålidelig og samvittighedsfuld og respekt er en kerneværdi for dig

  • Trives med at have mange bolde i luften og sætte struktur på arbejdsopgaver.

  • Du har flair for IT og online værktøjer.

Send os gerne din ansøgning og dit CV eller skriv til os, hvis du har spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte Alexander Geisler på alexander.geisler@visma.com  eller på +45 71 72 38 43. 

Om Visma e-conomic

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som i Danmark rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Stellar, Mamut og Visma Business med over 120.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

744104403

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Alexander Geisler

Telefon: +45 71723843

Mobil: +45 71723843

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København