Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Account Manager i markedsledende softwarevirksomhed

Account Manager i markedsledende softwarevirksomhed

Tror du på, at det relationelle aspekt i en salgsproces kan vægte lige så højt som produktet? Er du en dygtig sælger, der selvstændigt kører hele salgsprocessen fra A-Z med egen pipeline og derigennem genererer forretningsmuligheder for kunderne og os? Så skal du søge stillingen som ny Account Manager hos os.
 
Om os

Vi skaber værdi for vores kunder med software og viden inden for revision i samarbejde med vores ca. 5.000 revisorer og bogholdere. Det gør vi bl.a. ud fra værdier som loyalitet og tillid. Dit kommende team arbejder med et markedsledende produkt i vækst; regnskabsprogrammet e-conomic. 
 
Om teamet
Vores A-team savner lige nu en Account Manager, der primært vil arbejde med opsalg til eksisterende kunder og ikke er bange for at møde nye mennesker. Du kommer til at sælge til og rådgive vores revisorer/bogholdere således, at de har de bedste forudsætninger for at pleje deres kunder og optimere deres forretning. Vi arbejder ambitiøst og målrettet på at opnå stærke salgsresultater, mens vi husker at have det sjovt undervejs. I dag tæller A-teamet 8 personer - og snart også dig.
 
Om dig
Vores forventninger til dig er, at du tager ejerskab og fokuserer på resultatskabelsen. Du er dygtig til at kommunikere og agere proaktivt - både overfor vores kundesegment og i A-teamet. Du skal drive din egen arbejdsdag selvstændigt, mens du værner om samarbejdet og holdånden i A-teamet.Du er den perfekte kandidat, hvis du…
  • Er erfaren med Account Management af portefølje
  • Har erfaring med regnskab, bogholderi og/eller revision
  • Er en god formidler af værdibaseret konceptsalg og skræddersyede løsningssalg, der matcher kundens behov
  • Er stærk i IT, apps og online værktøjer og ser sig selv i en karriere indenfor IT og softwarebranchen
  • Er positiv, engageret og målrettet
  • Vil arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandring er en del af dagligdagen, og hvor kunden altid er i centrum
 
Dine opgaver bliver at…
  • Være proaktiv i din tilgang til kunder og udvikle din helt egen portefølje - både gennem øget licenssalg eller salg af tillægsmoduler
  • Selv køre hele salgsprocessen og egen pipeline inkl. mødebooking, mødeafholdelse, kontraktforhandling og opfølgning
  • Afholde kundemøder både online, telefonisk og fysisk
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Christian Wook Andersen på christian.wook.andersen@visma.com eller +45 31 18 63 87.Om Visma e-conomic
e-conomic er et regnskabsprogram, der startede som en dansk virksomhed i 2001. Vi er nu Danmarks største online regnskabsprogram.
Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma som Visma e-conomic og rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Stellar, Mamut, Visma.net og Visma Business med over 135.000 kunder og 5.000 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 250 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

Del på:

Referencenummer:

874226795

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København