Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Studentermedhjælper - lønrådgivning og kundeservice

Studentermedhjælper - lønrådgivning og kundeservice

Vi søger dig, der er glad for at hjælpe andre mennesker. Dig, der kan lide at bruge kommunikation og formidling til at hjælpe andre, så de kan få ligningen til at gå op. 

Du er studerende og er sulten på læring. Du synes, det kunne være vildt spændende at få foden ind i en stor IT virksomhed i vækst, og du er ikke bange for at kaste dig ud i nye systemer og give en masse energi og personlighed gennem telefonen. Du tror på kunderne, og du elsker at komme på arbejde for at gøre livet nemmere for dem. Du er også vild med dine kolleger, og du skaber god energi og sender smil til højre og venstre og deler gerne ud af high-fives.

Om os

Hver måned taster vi flere tusinde lønninger for vores Blanketkunder. Hvad betyder det, tænker du? Det hjælper vi dig med at finde ud af - faktisk så oplærer vi dig i det hele. Det er kun dig, der sætter grænsen for læringen: jo mere du vil lære, jo mere viden får du. Meget af arbejdet er rutinepræget, så vi håber, din koncentration og omhyggelighed er top-tunet. Du bliver en del af et team på 20 dedikerede kundekonsulenter og studerende, der hver dag brænder for at levere den bedste service og rådgivning til vores 60.000 DataLøn kunder. Vi servicerer vores kunder over telefon, chat og e-mail. 

Vi forestiller os, at du kan arbejde 10 timer/ugen med mulighed for mere/mindre i perioder.


Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne på bachelorniveau - men vi går ikke særlig meget op i, hvilket studie du kommer fra, det vigtigste er din personlighed. Vi forventer, at du:

  • har hjertet på rette sted og er hjælpsom af natur - du er ydmyg, respektfuld og ærlig, og du ønsker at bidrage positivt til fællesskabet
  • er udadvendt, god til at falde i snak med andre mennesker og så er du tillidsvækkende
  • tænder på udfordringer, tager ansvar og kan lide at gå forrest i enhver henseende
  • er komfortable i at arbejde med tal 
  • trives godt i et højt tempo og du har måske før arbejdet med kundeservice

Processen:

  1. Interview med leder + HR
  2. Caseinterview m. tilbagemelding på personlighedsprofil og andre assesments
  3. Kontrakt

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Jan Koch, som er Manager, Small Enterprise Services & BPO, på +45 42 82 27 17.

Om Visma
Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som hver dag arbejder på at give vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst, effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran sine konkurrenter. Vi holder til på Christianshavns havnefront, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant, bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

727252865

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Michelle Gringer

Mobil: +45 53 59 62 53

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K