Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Key Account Manager til IMS A/S

Ønsker du at være en del af det digitale Danmark og have fingeren på pulsen netop dér, hvor du kan være med til at gøre en stor forskel? Nemlig hos kunderne!

Så er du måske vores nye Key Account Manager. 

IMS er eksperter i at udvikle og implementere ESDH-løsninger!

Derfor er vi hver dag med til at sikre effektive arbejdsgange hos hundredevis af virksomheder og offentlige institutioner, mindske ressourcespild og sørge for, at medarbejderne bruger tid på meningsfuldt arbejde, fremfor papirnusseri og papirprint til tunge ringbing. 

IMS A/S leverer blandt andet et skræddersyet dokumenthåndteringssystem, så virksomheder kan organisere digital post, håndtere sager korrekt og i henhold til GDPR, arkivere emails og faktura et samlet sted i en skræddersyet digital løsning og dermed lette det administrative arbejde. Alle løsninger tilbydes som cloud-løsning hostet i vores driftcenter eller hos kunden selv. 

Vores løsninger gør op med lange, manuelle processer, og gør virksomheder mindre afhængig af enkeltpersoner, fordi dokumenter systematisk samles ét sted, hvor alle kan tilgå dem. Derudover tjener vores løsning en mærkesag i form af at skåne miljøet og stoppe overflødig print, hvilket også hjælper på vores kunders pengepung.

Din profil og kompetencer 

Vi er på jagt efter en erfaren og særdeles kompetent Key Account Manager, hvis primære opgaver vil bestå i at fungere som first point of contact til kunder; følge op på mail– og kampagneleads, skabe opsøgende salg i eksisterende kundemarkeder samt afdække og opsøge nye kunder i nye markeder. Din profil kræver, at du er energisk og salgsorienteret, og du kan både bygge og vedligeholde relationer hos eksisterende kunder, men også opbygge og udvide kundeporteføljen. Du er god til at bevare overblikket i et, til tider, hektisk miljø, og du har en suveræn evne til at koordinere opgaver på tværs. Du ved, hvad det kræver, at et salg lykkes, og du gennemfører hele salgsprocessen frem til underskrift.

Du formår at være trusted advisor for vores kunder, og du er knivskarp til at udfordre deres behov ved at bringe din indsigt og forretningsforståelse i spil. 

Du er teamorienteret, deler gerne ud af din viden og evner at medvirke til at skabe fælles successer. I dit daglige arbejde vil du referere til salgsdirektøren. 

Som Key Account Manager hos IMS A/S er det vores forventning, at du har

  • Dokumenteret salgserfaring, herunder konkret B2B-salg 
  • Minimum tre år erfaring med salg af ESDH/EDM løsninger
  • Minimum 10 års erfaring med systemsalg

Derudover er det absolut et plus, hvis du har:

  • Erfaring med salg til det offentlige marked og kender til offentlige udbud
  • En semi-teknisk baggrund med erfaring i MS Office og webapps

Det er desuden forventeligt, at du er bosiddende i Midt- eller Østjylland.

Mand og kvinde med iPad

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en uformel organisation med højt til loftet og rig plads til sociale arrangementer. Vi er 17 medarbejdere, og vi er af den holdning, at alles arbejde bidrager til vores succesfulde vækst. Vi gør meget ud af at sparre med hinanden og udnytte, at vi alle har forskellige kompetencer. Vi tror på, at det er sådan, at det fungerer allerbedst. 

IMS A/S er desuden en del af den nordiske IT-koncern Visma, hvilket betyder, at vores arbejde har stor opbakning og støtte fra øverste lag, mens vores arbejde i det daglige er lokalt forankret. Vi får på den måde det bedste fra begge verdener. 

For spørgsmål vedrørende rekrutteringsproces og stillingen bedes du kontakte Salgsdirektør Dan Thordahl Jørgensen på tlf.nr. 3176 5504 eller dtj@ims.dk.

Samtaler holdes løbende, hvorfor vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt. Ansøg derfor i dag med dit CV og din ansøgning. 

IMS A/S holder til i Pakhusene på Aarhus Ø sammen med en række andre Visma-selskaber. Visma-selskaberne er fordelt på to etager og huser 75 medarbejdere, der kan boltre sig på over 1.500 kvadratmeter med både tagterrasse og fodboldbane. Visma-selskaberne drives fortsat selvstændigt, men har med sammenlægningen i Pakhusene gjort det muligt at arbejde endnu tættere sammen til gavn for Vismas kunder. Visma-selskaberne, der huser Pakhusene, består af Co3, Kapacity, IMS A/S, FirstAgenda og Visma Consulting A/S.

Del på:

Referencenummer:

208461420

Region:

  • Region Midtjylland

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

Dan Thordahl Jørgensen

Telefon: +45 3176 5504

Hjemmeside:

http://www.ims.dk

Kontoradresse:

Mariane Thomsens Gade 2F, 8.sal, 8000 Aarhus C