Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Operations Manager til Visma DataLøn

Operations Manager til Visma DataLøn

Er du en erfaren driftsperson som brænder for at tegne driftsarkitektur? Er du nysgerrig på ny teknologi og nye platforme? Ser du altid muligheder for at optimere det optimale? Kan du drive en proces og få dine kollegaer med på rejsen? Handler DevOps for dig mere om måden man samarbejder på end roller og værktøjer? Er du klar til at stå i spidsen for en rejse, hvor du i høj grad har ansvaret for at udpege destinationen? Så er du Visma DataLøns nye Operations Manager!

 

Om jobbet: 

Når man som en af Danmarks største lønudbydere har ansvaret for at udbetale løn til store dele af den danske befolkning er den daglige drift særdeles kritisk. I dag varetages store dele af driften hos vores søsterselskab som blev fissioneret ud af Visma DataLøn for et år siden. I forbindelse med et stort projekt, hvor vi skal skabe den fremtidige lønplatform, er der et ønske om at opbygge et nyt moderne driftssetup, og derfor har vi brug for en person, som kan stå i spidsen for dette. Driftssetup’et dækker alt fra hvordan vi sikrer og bemander et 24/7 driftssetup, til hvilke cloud platforme vi skal benytte, og dermed afledte teknologier til CI/CD osv. Sikkerheden herunder GDPR er naturligvis et væsentligt parameter i dette.

 

Du vil i høj grad sætte retningen for det nye setup i samarbejde med vores chefarkitekt som også vil være din daglige leder. Derudover har vi en række teams som brænder for at sikre en stabil drift og involveringen af disse bliver en vigtig del for, at du lykkedes.

 

Din første og primære opgave bliver at skabe overblik og få indblik i vores eksisterende setup som dækker distribuerede platforme, en mainframe platform og en lang række af underliggende systemer, værktøjer osv. Sideløbende med dette forventes det at du driver en proces, som i samarbejde med arkitekter, teams og projektet skal skabe den nye lønplatform, og bringe organisationen i stand til at tegne fremtidiens setup.

 

Det forventes at du har en bred og længerevarende erfaring med at opsætte, konfigurere, automatisere & drive større IT systemer - gerne hybrid-løsninger. Dette inkluderer cloud-leverancer med moderne leverandører, scripting f.eks. Powershell og Bash, drift af .NET applikationer både .NET og .NET Core. Derudover forventes det at du vil kende alle tekniske elementer i systemerne til fingerspidserne således at du både kan konsultere, kontrollere & udføre.

 

Øvrige opgaver omfatter:

  • Deltagelse i det tværgående arkitektur board som sætter retningen for arkitektur, udviklingsproces m.m.

  • I samråd med vores Security Manager skabe strukturer som sikrer høj sikkerhed både på infrastruktur, netværk, tooling og proces

 

Om dig: 

Du kommer til at indgå i et team af 4 personer, som hver især dækker sikkerhed, system strategi og UX/UI. I teamet er der højt til loftet, og vi har en høj grad af åbenhed, hvor alle hjælper til. Vi forventer derfor, at du er hjælpsom og en teamplayer - både socialt og fagligt. Det er vigtigt at du kan kommunikere på flere planer - både det teknisk faglige og det mere forretningsorienterede niveau. Selvstændighed og drive er en nødvendighed, da du har den faglige ekspertise og er den som skal tegne linjerne for vores fremtidige setup.

 

Det er væsentligt, at du er en god kommunikator, er god til at skabe relationer og formår at motivere dine kollegaer på tværs af faglige skel. Du skal have en pragmatisk og realistisk tilgang til opgaverne og kan bygge bro mellem det eksisterende og det fremtidige setup.

 

Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Sidste frist for at søge stillingen er den 15. december 2020.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Nørgaard Larsen på morten.n.larsen@visma.com eller tlf: +45 42 82 22 21

 

Om Visma DataLøn:

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en mere enkel hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Vores udviklingsafdeling holder til i Ballerup, hvor vi sidder omkring 50 medarbejdere, mens vi har 100 medarbejdere på vores kontor på Christianshavn.

 

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant, bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Visma Dataløn har overenskomst med Finansforbundet, og som ansat i Visma Dataløn følger der derfor flere fordele, såsom omsorgsdage, sundhedsforsikring, tandforsikring, forhøjet ferietillæg, favorabel pensionsordning, flekstid, barselsordning, mulighed for tilvalg af 6. ferieuge m.m.

 

Processen:

  • Første samtale med leder og kollega

  • Personlighedstest

  • Anden samtale med leder og HR

  • Referencecheck

  • Kontrakt

Del på:

Referencenummer:

606027950

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

15-12-2020

Tiltrædelse:

01-02-2021

Arbejdssted:

Ballerup

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K