Visma Digital Commerce, Copenhagen Visma Digital Commerce, Copenhagen Visma Digital Commerce, Copenhagen Visma Digital Commerce, Copenhagen Visma Digital Commerce, Copenhagen

Løsningsarkitekt

Løsningsarkitekt

Vi ønsker at styrke vores team og leder efter en tydelig, professionel og stærk løsningsarkitekt.


Forstår du teknologi og e-handel og ønsker du en central rolle i en af ​​Europas største IT-grupper?

Vi leder efter dig, der har erfaring fra it-verdenen, og som måske har en lederspire i maven. Vi kan tilbyde ambitioner, en arbejdsplads der vægter faglig udvikling, fleksible rammer og en arbejdsplads hvor medarbejdernes personlige udvikling tages seriøst.

Stillingsoplysninger:


Som løsningsarkitekt i Visma Digital Commerce arbejder du tæt på projekterne. Målet er at realisere vore kunders visioner, sikre effektive leverancer og give god rådgivning. Vi prioriterer langvarige kunderelationer og samarbejde med vores partnere, derfor vil du også være central i opfølgningen på kundernes projekter over tid. Som løsningsarkitekt vil du blandt andet være ansvarlig for at definere flowdiagrammer, arbejde med integrationer og optimere processer i samråd med kunden og resten af ​​udviklingsteamet.

Hvis du ønsker at arbejde tæt på koden, har du mulighed for at bidrage med din ekspertise til produktudvikling, men du vil også være central i udviklingen af ​​nye forretningsområder. Hvis du foretrækker at arbejde med arkitektur og teknologiledelse på et højere niveau, kan vi også tilpasse rollens indhold til dette afhængigt af dine tidligere erfaringer og ønsker til stillingens indhold.

For at trives og få succes i denne rolle forestiller vi os, at du er:


Virkelig optaget af at skabe merværdi for vores kunder. Du har en brændende interesse i at udvikle robuste og innovative teknologiske løsninger, har ofte erfaring med udvikling af e-handelsløsninger og forstår samspillet mellem e-handel, fysiske butikker og logistik. Du skal have en god forståelse af arkitektur og kompetence i, hvordan forskellige tjenester og applikationer fungerer sammen. Du har erfaring med DevOps, skyarkitektur og design af løsninger, der opfylder høje krav til sikkerhed, robusthed og ydeevne. Relevante certificeringer inden for AWS, Azure eller GCP er en fordel.

Vi leder efter dig som:

 • Kommunikerer godt på både dansk og engelsk
 • Har relevant videregående uddannelse
 • Har mindst 3 års relevant erfaring
 • Har kompetence til at udnytte mulighederne, når de bruger cloud-tjenester
 • Kan arbejde med sikkerhed på tværs af On-premise og Cloud
 • Heldigvis har arbejdet med datalakes, forudsigelse og maskinindlæring

Som person arbejder du på en struktureret og systematisk måde, forstår behovene og evnerne til at oversætte dette til tekniske krav og innovative løsninger, der giver forretningsværdi. Du nyder at dele viden og har erfaring nok til at hjælpe klienter med analyse i arbejdsprocesser. Det er vigtigt, at du kommunikerer godt med kolleger, beslutningstagere, kunder og udviklere på en god og konstruktiv måde.

Hvorfor skal du vælge os?


Vi tilbyder:

 • Et professionelt stærkt fagmiljø med aktive faggrupper og gode udviklingsmuligheder
 • Førsteklasses kantine arrangement med dejlig varm mad og salatbar
 • Moderne lokaler med en attraktiv beliggenhed i Carlsbergbyen tæt på Metro og S-tog
 • En familievenlig profil og fokus på balance mellem arbejde og privatliv
 • Virksomhedslejligheder til vores medarbejdere i Chamonix og Marbella
 • Konkurrencedygtig løn og gode pensions- og forsikringsordninger
 • Gode ​​medarbejderfordele, såsom nedsatte aftaler og tjenester i forskellige brancher

Arbejdsplads:


Vi har kontorer i Norge (Oslo, Sandnes og Fredrikstad), Sverige (Norrköping og Stockholm) og Danmark (København), og du kan frit vælge din arbejdsplads.

Ansøgningsfrist


Vi evaluerer ansøgninger løbende.

Om arbejdsgiveren


Visma Digital Commerce (tidligere Meat Digital og Trollweb Solutions) blev etableret i 2005 og er i dag Norges førende totalleverandør af e-handel baseret på Adobe Commerce. Branchen vokser hurtigt, og vi består af mange dedikerede specialister inden for e-handel og omnichannel. Visma Digital Commerce har kontorer i Oslo på Forus, i Fredrikstad, København, Stockholm, Norrköping og Vilnius.

I 2017 blev vi en del af Visma, og som en del af dette vil det være spydspidsen i udviklingen af ​​e-handelsløsninger i Norden. Visma er en førende it-gruppe og leverer software og tjenester, der forenkler og digitaliserer forretningsprocesser i den private og offentlige sektor i Norden, Benelux og Central- og Østeuropa.

 

Del på:

Referencenummer:

418937791

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Jensen

Telefon: +45 70 27 50 40

Mobil: +45 31 47 07 31

Kontoradresse:

Gærtorvet 3 1799 København V