Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS

Brenner du for utvikling av teknologi og mennesker?

Teamleder og Tech Lead

Visma Financial Solutions AS er i sterk vekst og søker en tydelig Teamleder og Tech Lead som evner å se de dyktige menneskene i vår utviklingsavdeling i Oslo eller Trondheim.

Hos oss får du spennende og varierte oppgaver i et selskap som kommer til å gi deg ansvar og tillit fra første arbeidsdag. Du vil få muligheten til å jobbe i et team som skal levere noen av de mest sentrale produktene i selskapet. Som Teamleder/ Tech Lead vil du være sentral i utviklingen fra idéstadiet og helt fram til lansering. Og deretter videre forvaltning og drift.

Du vil i det daglige lede våre dyktige utviklere og ha ansvar for planlegging og gjennomføring av utviklingsprosessen. Du vil ha et ansvar for kompetanseutvikling i teamet. Du er en leder med overblikk som representerer selskapets interesser og evner å skape gode relasjoner både internt og eksternt.

 

Hvem er du?

Du har lang erfaring med .NET utvikling, både profesjonelt og med egne prosjekter. Våre integrasjoner er basert på C#/.NET/.NET Core/WebApi/Rest og vi benytter Angular og React i våre portaler. Som database benyttes MS SQL.

Det er ikke sikkert du har vært leder for utviklere i like lang tid som du har utviklet selv. Men du har et ønske om å vokse som leder, og utvikle dine lederegenskaper. 

Du har jobbet med å utvikle APIer og er godt kjent med hvordan vi utvikler løsninger med et fokus på sikkerhet. Du digger å teste ny teknologi, og forstår Devops-tankegangen. Det viktigste er likevel at du er fremoverlent, proaktiv og har sterke kommunikative evner - du liker å dra med deg menneskene rundt deg i en felles retning. Du gleder deg til å være med fra oppstart til lansering, og trives med å være tett på brukerne. Du har overblikk og evner å se både helhet og detaljer. 

Som person er du tydelig i prioriteringer og kommunikasjon, du er strukturert, analytisk og trygg på egen kompetanse. Du trives med ledelse og evner å se menneskene rundt deg.

Vi jobber aktivt med integrasjoner mot ERP-  og regnskapssystemer, så forståelse for ERP og regnskap er en fordel.

 

Så hvorfor oss?

Vi er et spennende fintech-selskap i utvikling som ser at teknologi er nøkkelen til å lykkes i et marked i stadig endring. Du vil få gode muligheter for karriereutvikling gjennom intern opplæring og ulike arbeidsoppgaver i et fremtredende internasjonalt konsern.

Visma Tech Academy er vårt konsept for læring og utvikling for utviklere i Visma. Med over 4000 tech-personer i konsernet, er det alltid muligheter for å lære og utvikle egen kompetanse. Og ikke minst for å dele egen kompetanse.

Visma tilbyr gode pensjons- og personalforsikringer som bl.a. inkluderer helse- og reiseforsikring. I tillegg har vi ferieleiligheter i Marbella og Chamonix, samt gode bedriftsavtaler som gir ansatte en rekke tilbud gjennom vårt Fordel Ansattprogram.

Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre.

 

Søknadsfrist 23. april 2021

  

Del på:

Referansenummer:

284776538

Fylke:

  • Trøndelag
  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

23.04.2021

Arbeidssted:

Oslo eller Trondheim

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo