Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling

Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og teknologi? Tripletex søker Product Marketing Specialist!

Product Marketing Specialist

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 55 000 kunder og 200 000 brukere. Vi er et norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Som teknologibedrift har vi en helt unik kultur drevet frem av våre verdier Glede, Tillit og Driv.

 

Evner du å oversette funksjonalitet og sjargong til lett forståelig kundeverdi? Har du oversikt på hvilke virkemidler og kanaler som er mest effektive for å formidle et budskap til en målgruppe? Da er vi på jakt etter deg! 

 

Vi slipper ny funksjonalitet flere ganger i uken og som vår Product Marketing Specialist vil du være sentral i å kommunisere hvilken verdi denne funksjonaliteten representerer til våre ansatte, kunder, partnere og potensielle kunder og partnere. I Tripletex tror vi på ansvar og tillit og hos oss vil du få kreativ frihet, og en variert arbeidshverdag. Hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile.

 

Du vil bli en del av avdelingen marked og forretningsutvikling, en avdeling med 14 spesialister innen ulike fagfelt, og flere av oppgavene og prosjektene du involveres i, vil være i samarbeid med flere av disse. Du vil jobbe også tett på vår utviklings- og produktavdeling.

 

Noen av dine arbeidsoppgaver vil kort forklart være:

  • Delta på møter og prosesser med ulike team i utviklings- og produktavdelingen vår for å forstå og utfordre ny funksjonalitet
  • Utarbeide budskap for kommunikasjon av ny funksjonalitet i samarbeid med utviklings- og produktavdelingen
  • Planlegge og gjennomføre kampanjer for å lansere større funksjonalitet, gjerne med kreative virkemidler
  • Produksjon av tekst og digitale virkemidler som f.eks. bilder, GIF og video
  • Ta kommunikasjon av ny funksjonalitet ut i relevante kanaler, enten alene, eller i samarbeid med andre
  • Utarbeidelse og oppfølging av undersøkelser for å få relevant innsikt fra målgruppen
  • Deltakelse i andre prosjekter og aktiviteter ved behov.

 

Hvem er du?
Vi tror du har relevant utdannelse, som enten nyutdannet, eller med noen års arbeidserfaring fra et byrå eller en markedsavdeling. Du har en genuin interesse for markedsføring, holder deg oppdatert og følger med på nye trender innenfor faget.

Du vet hvilke virkemidler og kanaler som er effektive for å nå ulike målgrupper med ønsket budskap, og du har erfaring med å utarbeide kampanjer. Du evner å tenke proaktiv og kan setter deg inn i komplekst innhold som du formidler på en lett forståelig måte. Vi tror du er selvgående, strukturert og handlekraftig - som ikke er redd for en utfordring! Du har gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig, både i norsk og engelsk.

 

Høres dette ut som deg? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

229879858

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

02.05.2021

Tiltredelse:

01.09.2021

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 OSLO