Visma Real Estate AS Visma Real Estate AS Visma Real Estate AS Visma Real Estate AS Visma Real Estate AS

Har du teknisk kompetanse, og vil du være med å skape de gode kundeopplevelsene?

Teknisk supportkonsulent

Eiendomsbransjen er i endring, og Visma vil lede denne endringen! 

Med etableringen av Visma Real Estate AS skal vi bidra til verdiskaping innenfor eiendomssektoren ved å tilby software og digitale konsepter til eiendomsmeglere og næringseiendomsaktører. Visma Real Estate AS skal bidra til kundenes vekst og til å styrke deres konkurransekraft, og bidra til at rutinemessige og administrative prosesser digitaliseres.

Vi søker etter en engasjert Teknisk supportkonsulent til Visma Real Estate sine løsninger. Disse løsningene forenkler salgsprosessen for eiendomsmegleren fra start til slutt. Systemet tilbyr mobile løsninger for eiendomsmeglere i Norge når de omsetter boliger og fritidsboliger. 

Som Teknisk Supportkonsulent hos oss vil du jobbe mot eksisterende kunder med andrelinje support, og den viktigste oppgaven vil være å hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer med løsningen på en pragmatisk og effektiv måte. Med din tekniske innsikt vil du kunne bidra med å løse oppgaver inn mot R&D (utvikling).

Stillingen rapporterer til: Director Customer Success

Hvorfor skal du søke? 

Hvis du er teknisk interessert og henter energi i kundegrensesnittet, samt motiveres av problemløsing både selvstendig og sammen med andre, har du kommet til rett plass. Vi kan tilby deg en jobb med bratt læringskurve, høyt tempo og en unik samarbeidskultur der vi vet at vi bare lykkes ved å jobbe sammen. 

Du evner å jobbe selvstendig, systematisk og effektivt slik at brukerne får en god kundeopplevelse og service, og du møter alle med et smil om munnen. Du må være flink til å følge opp og god til å kommunisere både med teknisk og ikke-tekniske ansatte for å representere bedriften på en profesjonell måte. Videre liker du å grave i ulike problemstillinger og er nysgjerrig av natur, i tillegg innehar du høy grad av proaktivitet og har stor gjennomføringsevne.

Arbeidshverdagen din hos oss: 

Løse innmeldte saker for våre kunder med høy effektivitet, teknisk innsikt og servicegrad.
Proaktiv support - bidra til at vi gjennom våre verktøy og kommunikasjonskanaler sikrer at kunden selv kan tilegne seg kompetanse og finne løsninger på sine problemer. Du vil være et bindeledd mellom utvikling og kunder - bistå med testing av nye funksjoner, forvaltning av eksisterende løsninger og oppsett/onboarding av nye kunder. Kontinuerlig utvikle egen kompetanse innenfor våre løsninger og vårt fagområde .

Dine kvalifikasjoner og evner:

 • God IT-kompetanse, gjerne innen enkel programmering, og erfaring og/eller bruk av IKT–løsninger

 • Relevant erfaring innen support eller kundeservice. Relevant erfaring kan erstattes med riktige egenskaper og innstilling hos riktig kandidat. Nyutdannede oppfordres derfor til å søke

 • Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig

 • Evne til å arbeide systematisk og selvstendig 

 • Serviceinnstilt med et brennende engasjement for kunden og tekniske løsninger

 • Interesse eller erfaring fra eiendomsmeglerfaget er ønskelig men ikke et krav 

 • Løsningsorientert 

Vi kan tilby:

 • En spennende rolle i et av Europas raskest voksende IT selskap

 • Et morsomt, hyggelig og innovativt grundermiljø

 • Konkurransedyktige betingelser 

Arbeidssted vil være Oslo. 

Ved spørsmål knyttet til stillingen, ta kontakt med Anne Eriksen (Customer Success Director) på mail: anne.eriksen@visma.com (mobil:976 70 606) eller Christoffer Solli (Business Development Director) på mail: christoffer.solli@visma.com (mobil: 907 51 185)

 

Del på:

Referansenummer:

795448570

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

18.04.2021

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo

Hjemmeside:

http://www.visma.no

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0271 Oslo