Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Ønsker du å jobbe med API, support og utvikling? Vi søker en API-ekspert til vårt API team!

API support specialist

Brenner du for smidig utvikling og ønsker å være med å skape skape fantastiske digitale tjenester, og effektivisere Norge, samtidig som du får brynet deg på noe av det feteste og mest krevende som bygges i Norge i dag. Da bør du se her!

Visma Software AS søker nemlig en API support specialist som kan bistå til vår nye skybaserte satsning på lønn og HR.  

Arbeidssted er Oslo, Trondheim, Fredrikstad eller Gran, men vi har kontorer rundt i hele Norge og er fleksible med tanke på muligheter for arbeidstid og hjemmekontor.

I denne rollen vil du være ansvarlig for API-støtte på tvers av ulike Visma produkter. Du vil være med å utvikle produkter og samtidig ha ansvar for at ting blir levert slik at det løser både funksjonelle krav og de mange ikke-funksjonelle kravene vi har ifm kvalitet, sikkerhet, ytelse, kostnad, osv.

Vi ser etter en dreven junior-utvikler med en bachelorgrad i software development. Du er nok glad i både teknologi og mennesker og trives både med å eksperimentere og arbeide i hurtige iterasjoner. Vi vil ha noen som utvikler seg kontinuerlig og liker å gruble på hvordan ting kan gjøres bedre. 

Du har: 

  • forståelse av  API Platforms, REST APIs, GraphQL, SDKs, HTTP and OAuth

  • solide kommunikasjonsevner med evne til å kommunisere godt med kunder

  • sterke feilsøkings- og analytiske ferdigheter og er opptatt av detaljer

  • erfaring med å skrive ekstern dokumentasjon for API

  • erfaring med API-programmering og skriving av applikasjoner som utveksler data via API-er

Arbeidsgiver er Visma Software AS som er ett av mange selskaper i Visma Group. Selskapet representerer en stabil og sikker arbeidsplass.

Vi tror på team hvor kreativitet kombinert med kunnskap og lidenskap gjør oss til et fantastisk sted å jobbe. Vi har også høyt fokus på personvern, datasikkerhet, brukervennlighet og kontinuerlig forbedring.  

Selskap er i sterk vekst og du vil alltid finne gode personlige og, faglige utviklingsmuligheter. Våre svært dyktige kolleger bidrar til et aktivt fagmiljø på tvers av team og vi fokuserer på din kompetanseutvikling.

I tillegg tilbyr vi gode pensjons og forsikringsvilkår og et fordelsprogram med, blant annet, firma leiligheter i Marbella og Chamonix.

Visma Group er et stort og stabilt konsern som har Europas største utviklingsmiljø for skytjenester. Det innebærer at du vil inngå i et stort internasjonalt fagmiljø med svært dyktige og omgjengelige kollegaer, med gode utviklingsmuligheter. Vi setter kvalitet høyt, dyrker og utvikler vårt kompetansemiljø, med sterk satsing på ulike former for faglig utvikling. Se visma.no og visma.com for mer info.

 

 

Del på:

Referansenummer:

798898078

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.05.2021

Arbeidssted:

Oslo, Gran, Trondheim, Fredrikstad

Kontaktpersoner:

Vibeke Høeg

mob: +47 95087982

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo