Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Spennende sommerjobb i vakre Vesterålen for økonomi-student(er)

Sommerjobb i Framsikt

Framsikt har ledig sommerjobb for en eller flere økonomi-studenter. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

 

Hvem vi ser etter?

Vi søker deg som er i ferd med å ta en Mastergrad innenfor økonomi. Du bør være i det tredje eller fjerde studieåret nå.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Vårt sommerprosjekt vil stille store krav til selvstendighet og kritisk tenkning. Framsikt vokser, og for den rette kandidaten kan sommerjobb være starten på en framtidig karriere i bedriften.

 

Om sommerprosjektet

I Framsikt digitaliserer vi virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. På vår årlige brukerkonferanse er vi vertskap for en utdeling av priser for de beste norske økonomiplanene. I år vil vi ta dette et steg videre, og vi vil etablere en ny pris for den beste sammenhengen mellom Årsrapport og Økonomiplan.

Prisen skal deles ut av en uavhengig jury, og sommerprosjektet vil bestå i datainnhenting og -analyse ut fra et sett kriterier. Kriterier utformes av juryleder og operasjonaliseres i samarbeid erfarne økonomer i Framsikt og kandidaten. Minst 200 kommuner sin praksis for planlegging og styring skal analyseres og klassifiseres i løpet av prosjektet. Prisene våre har stort fokus i kommunal sektor.

 

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg faglig og til å tilegne deg verdifull IT-kompetanse og innsikt i strategisk virksomhetsstyring
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Et uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø.
  • Muligheten til å bli kjent med en spennende IT-bedrift i vekst.
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Arbeidssted

Arbeidssted er vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. På grunn av den pågående pandemien må du ved behov ha mulighet til å jobbe fra hjemmekontor. Omfang på sommerjobben er 3 til 8 uker avhengig av hvor mange som blir engasjert.

 

Om arbeidsgiveren

Framsikt er en IT-bedrift i vekst med hovedkontor i Bø i Vesterålen. Vi har avdelinger i Bærum og Bangalore og kontorer i Bodø og på Lillehammer. I dag er vi nesten 70 ansatte, og vi har over 160 kommuner og fylkeskommuner på kundelisten. Vi tilbyr norske kommuner og fylkeskommuner et oversiktlig digitalt verktøy for analyse, planlegging, budsjettering, rapportering og virksomhetsstyring. Visma er største eier i Framsikt.

 

Del på:

Referansenummer:

096973132

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Prosjekt

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Sommer 2021

Arbeidssted:

Bø I Vesterålen

Kontaktpersoner:

Åsa Elvik

mob: +47 92645098

Adresse:

0000