VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

Consultancy Manager til Visma Consulting

Vil du være med til at skabe det fremtidige digitale samfund i Danmark? Med dit faglige fundament har du her muligheden for at booste din karriere i en central rolle, hvor du som leder er i førertrøjen og sammen med dit team transformerer ønsker fra kunden til holdbare løsninger. 

 

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet. Som ansat bliver du en del af denne mission. Du kommer til at bidrage med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen – for borgere, offentlige instanser og private virksomheder - Vil du være med? 

 

Kort om rollen

Vi søger en ambitiøs Manager, som er motiveret af en rolle som du selv kan være med til at forme, og hvor scope og ansvar udvides i takt med at du når dine mål. I rollen som Consultancy Manager, er du den der har det primære konsulent- og kundeansvar og vil indgå i en tæt dialog med kunden. Du er en motiverende leder for dit team og sørger for det er sammen I skaber succesen i jeres projekter.

Du er kundens faglige sparringspartner i forhold til muligheder, udfordringer og ønsker. Du styrer engagementet/projektet og sikrer at der leveres i henhold til det aftalte. Du bruger tid på at sætte dig grundigt ind i kundens forretning for at kunne opbygge den nødvendige indsigt og tillid som kunden viser os. Alt dette gør du sammen med et super kompetent team, der består af dygtige kollegaer med forskellige profiler.

 

Konsulenter

 

Dine udviklingsmuligheder 

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerligt mulighed at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen, og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøst IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Mand og kvinde med iPad

 

Dine kvalifikationer

Du skal have et godt drive og har erfaring med IT-udvikling og projekter, f.eks. fra et af de større it-konsulenthuse. Du sidder måske i dag som Managing Consultant eller Teamlead, eller har haft et lignende ansvar for leverancen af kundetilpassede løsninger og udviklingsprojekter. Du har et godt overblik, er altid på forkant med projektets aktiviteter, og du styrer med sikker hånd leverancen. Du evner at håndtere de udfordringer der opstår, og skaber win-win løsninger for kunden, såvel som projektet. Du er en dygtig kommunikator og motivator, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer. Og ikke mindst, så sikrer du at dit team kan yde optimalt. 

Kompetencer vi forventer du kommer med:

  • En videregående uddannelse indenfor IT på minimum bachelorniveau.

  • Du har min. 5 års erfaring fra IT-konsulent branchen. 

  • Du har erfaring som lead enten i rollen som udvikler, projektleder eller lignende på udviklingsprojekter. 

  • Du har erfaring med at arbejde med offentlige kunder.

  • Du er struktureret og systematisk, og du ved hvornår detaljen er vigtig.

  • Du taler og skriver flydende dansk.

  • Det er ikke et krav du har erfaring med ledelse fra tidligere. Det er dog et krav at du er motiveret af at få ledelse i næste job. Vi vil gerne på sigt lære dig at kende som en effektiv teamleder, der er god til at delegere, motivere og kommunikere med dit team såvel som med dine kunden.                         

 

Det praktiske 

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

496481352

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro