Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

IT-Projektleder til Visma Consulting

Her har du muligheden for et job hvor du er med til at gøre en forskel også i virkeligheden. Teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet og vores dygtige mennesker binder det hele sammen - Vil du være med? 

 

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen – for borgere, offentlige instanser, private virksomhed og ultimativt frigøre menneskelig ressourcer.  Omdrejningspunktet er leverancesikkerhed og it-løsninger, der understøtter foranderlige behov. Det er den måde, vi skaber værdi for mennesker og samfund.

Er du en handlekraftig og løsningsorienteret Projektleder med teknisk indsigt, der er motiveret af at lede, inspirere og motivere andre og har erfaring med at drive kunderettet projekter? Så er du måske vores nye kollega i Visma Consulting. 

 

Kort om rollen

I rollen som Projektleder vil du sammen med dit projektteam sideløbende driver ét til flere projekter, som understøtter vores kunder i deres forretningsgange. 

Du har en tæt kontakt til den enkelte kunde og sørger for at drøfte forhold til ønsker, projektplaner samt løbende rapportere om fremdriften. Du sætter dig grundigt ind i kundens forretning og tager ansvar for at lede projekterne hen mod de rigtige løsninger.

 

Dine udviklingsmuligheder

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerligt mulighed at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen, og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøst IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Planlagning

 

Dine kvalifikationer

I forhold til faglige kompetencer forventer vi du kommer med:

 • En IT teknisk uddannelse på min. bachelorniveau kombineret med +10 års erfaring fra IT udviklingsbranchen. 

 •  +5 års erfaring med ledelse af IT projekter til offentlige kunder med et reel leveranceansvar.

 • +5 års erfaring med alle elementer af projektledelse; Kravspec./scoping til tids- og økonomistyring. 

 • Erfaring med projektledelse for udvikling- og implementering af forretning/fagsystemer.

 • Erfaring med forskellige udviklingsmodeller (Scrum, Agil, Iterativ, Vandfald).

 • Derudover forventer vi du kommer med gode sproglige kundskaber i både skriftlig og mundtlig dansk. 

 • Hands-on erfaring med udvikling af IT systemer, som f.eks.  udvikler eller arkitekt er en fordel men ikke et krav.

 • Har du Scrum Master og PRINCE2 certificeringer er det en fordel. 

 

I forhold til personlige kompetencer søger vi en der er: 

 • En effektiv projektleder, der er god til at delegere og motivere. 

 • En stærk kommunikator, der er tillidsvækkende og  god til at bygge og vedligeholde relationer til kunde og kollegaer. 

 •  Er systematisk, har overblik og ved hvornår detaljen er vigtig.

 • På forkant med projektets aktiviteter som du styrer med sikker hånd.

 •  Du evner at håndtere de udfordringer, der opstår og skaber win-win løsninger for kunden, såvel som for projektet.

 • Gerne flair og interesse for økonomi og kommercielle muligheder. 

 

 

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

Konsulent forklarer

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

 

Del på:

Referencenummer:

336984363

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-10-2021

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro