Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Marketing Data Analytiker

Marketing Data Analytiker

Er du ekspert i at knuse tal, analysere data og evner du at formidle dine resultater til resten af teamet? Og har du samtidig evnen til at kombinere dit stærke kommercielle mindset med din marketing forståelse til at bringe vores forretning til næste niveau? Så er der rigtig gode chancer for, at du er lige netop den person vi søger til vores nyetablerede team. 

 

Som vores nye marketing data analytiker bliver du ansvarlig for alle områder relateret til performance tracking og dataanalyse. Du skal stå i spidsen for vores data-drevne tilgang i teamet. Ikke blot ved at præsentere dataen som den ser ud, men også ved at formidle den i et format som bringer initiativer og skaber handling. 

 

Dine primære opgaver og ansvarsområder 

 • Udarbejdelse af indsigter som kan optimere nuværende kampagner samt indikere potentiale i fremtidige leadgenererende aktiviteter

 • Visualisere vores aktiviteters kommercielle effekt baseret på relevante KPI’er, så som antal leads genereret, konverteringsrate, ROI og CAC

 • Udvikle og gøre self-service dashboards tilgængelige for resten af teamet

 • Sikre effektiv og præcis performance tracking af vores kampagner

 • Kombinere vores kommercielle mål med analyser som kan identificere uudnyttet potentiale i markedet

 • Arbejde med en holistisk tilgang til vores forretning og positivt bidrage til opnåelsen af vores kommercielle målsætninger

 • Udfordre det eksisterende for hele tiden at gøre os bedre

 

Om dig

Du har stor passion for dit ekspertiseområde og er typen som altid kender til de nyeste trends indenfor dit felt. Du har høje ambitioner både for dig selv og dit team og arbejder med et engagement som smitter af på folkene omkring dig. Du er en teamplayer og leverer de bedste resultater sammen med andre, dog kan du også arbejde selvstændigt på egne projekter. Udfordringer begrænser dig ikke, men i stedet finder du på kreative løsninger. 

 

Herudover har du

 • Tidligere erfaring med performance tracking, data analyse og visualisering

 • Erfaring med optimering af lead generering på tværs af kanaler

 • Evnen til at bruge data i samspil med opnåelsen af vores mål som team og virksomhed

 • Erfaring med performance tracking af SEM og SoMe kampagner ved brug af data fra eksempelvis Google Analytics, Facebook og LinkedIn

 • Erfaring med mySQL, SQL eller lignende

 • Erfaring med R, Python eller lignende 

 • Erfaring med BI værktøjer, vi anvender Tableau

 

Vores team

Hos Visma e-conomic får du muligheden for at arbejde sammen med nogle ekstremt dedikerede folk, som alle har en fælles passion for at ændre den måde man arbejder med regnskab. Vi tror på at teamwork og at have det sjovt er forudsætninger for at skabe fantastiske resultater. 

 

Du vil blive en del af vores voksende marketing- og salgsafdeling, hvor vi har fokus på leadgenerering, konvertering og salg. Til daglig vil du arbejde i vores nyetablerede Growth team sammen med ambitiøse kollegaer med ekspertise i hvert deres område. Teamets mission er via lead generering at sikre Visma e-conomic’s fortsatte vækst. Udover at arbejde tæt sammen med de andre teams i afdelingen vil du også have en bred berøringsflade med resten af organisationen. 

 

Vi tilbyder

 • Et professionelt og engagerende arbejdsmiljø

 • En stærk og støttende team-kultur

 • Et fleksibelt arbejdsmiljø

 • Firmabetalt pension samt sundhedssikring 

 

Det praktiske

For at søge stillingen skal du sende os dit CV sammen med en motiveret ansøgning.

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021 eller snarest derefter. Jobsamtaler bliver afholdt løbende, indtil den rette kandidat er fundet. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Alexander Geisler, på alexander.geisler@visma.com.Om virksomheden

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas virksomheder i hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere og det er den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

524900596

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

01-06-2021

Arbejdssted:

Carlsberg Byen, Copenhagen

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V