VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

Lead .NET

Vil du være med til at skabe det fremtidige digitale samfund i Danmark? Med dit faglighed fundament har du her muligheden for at booste din karriere i en central rolle, hvor du som lead er i førertrøjen og sammen med teamet transformerer ønsker fra vores kunder. 

 

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen – for borgere, offentlige instanser, private virksomhed og ultimativt frigøre menneskelig ressourcer.  Omdrejningspunktet er leverancesikkerhed og it-løsninger, der understøtter foranderlige behov. Det er den måde, vi skaber værdi for mennesker og samfund. 

 

Er du en erfaren som Udvikler, vant til at agere som lead og brænder for at gå forrest i et team, der leverer og optimerer komplekse it-løsninger? Så er du den rette profil vi søger.

 

Kort om stillingen

I rollen som lead vil du arbejde bredt med IT udvikling, og have stor indflydelse på dine og teamets arbejdsopgaver. Opgaverne spænder bredt og kan omhandle alt fra, omsætning af kundes krav, analyse og design, implementering og test, samt optimering af eksisterende løsninger.

Vi har brug for en erfaren profil, som kan agere på tværs af flere projekter og tage rollen som lead-udvikler/arkitekt. Her vil dine primære ansvarsområder være:

 • Systemudvikling i frontend- og backend teknologier

 • Rådgivning ved valg af teknologi og applikationsarkitektur

 • Analyse og design af komplekse løsninger

 • Teknisk lead for flere sideløbende projekter og releases

 • Medansvar for tekniske udviklingsprocesser og udviklingsværktøjer

 • Estimering af opgaver og lead for mindre udviklingsteams

 • Daglig sparring med teamet for at sikre det høje fagligt niveau 

 • Sikre at teamet leverer den forventede kvalitet på leverancen  

 

Dine udviklingsmuligheder

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerligt mulighed at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen, og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøst IT-karriere med et liv ved siden af. 

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Visma-team

 

Dine kvalifikationer

Du har flere års erfaring med IT-udviklingsprojekter som lead udvikler, applikations- eller løsningsarkitekt. På den baggrund har du opnået en stærke faglige kompetencer og har:

 

 • Du har en relevant videregående uddannelse, med gode resultater eller en faglig baggrund, der giver dig et lige så godt fundament. 

 • Indgående kendskab til .NET platformen, hvad angår både udvikling, valg af frameworks, arkitektur metoder etc.

 • Erfaring med at drive teams af udviklere og være den faglige go-to-guy, som rådgiver om teknologivalg, arkitektur og metoder.

 • Erfaring som ansvarlig arkitekt i leverancen af komplekse systemer med mange integrationer.

 • Overblik til at drive flere mindre sideløbende udviklingsprojekter.

 • Skal have erfaring med projekter i et kunde-leverandørsetup. 

 • Du er flydende på dansk og stærk både mundtligt og skriftligt. 

 

Teknologimæssigt forventer vi at du har erfaring med følgende:

 • Microsoft .NET/.NET Core

 • SOAP/REST

 • Microsoft SQL

 

Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med en eller flere af følgende:

 • GIT

 • Microsoft Biztalk

 • Sitecore

 • Blanket-løsninger

 • Azure DevOps

 • Jira/Confluence

 

Af personlige kompetencer forventer vi du er:

 

 • Selvstændig, struktureret og analytisk stærk, med et godt overblik og højt abstraktionsniveau, der gør dig i stand til at overskue komplekse løsninger.

 • Stærk kommunikator der er informativ og som trives lige så godt med rådgivende kundedialog, som dyb teknisk snak med udviklere

 • Gode samarbejdsevner, tillidsvækkende med en god gennemslagskraft, som naturligt skaber respekt hos både kunder og kolleger.

 • Du har udadvendt, proaktiv og driver altid opgaverne indtil de er i mål.

 • Teamplayer der trives med at skabe resultater sammen med andre.

 • Har evnen til at lærer fra sig og give teamets øvrige dygtige udviklere kvalificeret sparring og udfordringer.

 

Det praktiske - sådan søger du 

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. Har du nogle konkrete spørgsmål til rollen så er du velkommen til at kontakte IT Manager, Kristian Ferré Andersen på mail kristian.ferre.andersen@visma.com eller på telefon 41914477.

 

Konsulenter

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.
 

Del på:

Referencenummer:

741621114

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

Snarest

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg byen, København

Yderligere oplysninger fås hos:

Kristian Ferré Andersen

Telefon: +45 41914477

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro