Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Customer Care Konsulent til Visma Dataløn

Customer Care Konsulent til Visma DataLøn

Hvem er vi?

Den fedeste og mest ambitiøse software virksomhed i Norden!

I Visma DataLøn er vi eksperter i løn. Vi er Skandinaviens førende leverandør af lønsystemer og outsourcing opgaver inden for løn- og HR-administration til små og mellemstore virksomheder. Vi har ca. 60.000 lønkunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer en halv million lønsedler om måneden.  

 

Hvad skal du lave?

 

Hos Visma DataLøn har vi verdens bedste kunder, som vi sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive. Udover løn generelt hjælper vi vores kunder med spørgsmål inden for forskellige områder som f.eks. den nye ferielov, pensionsordninger, skattefradrag og meget mere. 

Vi søger derfor dig, som synes det er sjovt og spændende at forstå din egen lønseddel, hvor tallene kommer fra og hvordan de beregnes. Måske er det også dig, som din familie og venner går til, hvis de har spørgsmål eller ønsker forklaring på deres lønsedler. 

Vores rådgivning foregår både via telefon og chat, hvor hver medarbejder taler med 40-50 kunder om dagen. Det er derfor vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere, kan have mange bolde i luften og formår at formidle din viden samt være det positive indtryk af DataLøn ud ad til. 

 

Da service og salg også er en naturlig del af vores kunderådgivning, er vi også på udkig efter dig, som ser sig selv som et talent, en specialist, en guru, en ekspert og stjerne inden for service og salg til alle vores fantastiske lønkunder.

Du vil blive en del af vores kompetente Customer Care afdeling, hvor din fornemste opgave er at sikre, at vores kunder har den mest optimale løsning inden for løn, HR og personalejura.

 

Udover det allerede nævnte skal du:  

 • brænde for at rådgive vores kunder til den mest optimale løsning og spotte muligheder for mersalg
 • give kundeservice i verdensklasse!
 • tilbyde vores kunder tillægsydelser, der sikrer, at kunden har den optimale løsning
 • samarbejde på tværs af organisationen i et fagligt stærkt miljø, hvor alle arbejder hårdt på at indfri de ambitiøse mål og forventninger, som vores kunder har til os. Du kan derfor identificere dig med ord som åbenhed, målrettethed og hjælpsomhed, der er en del af vores DNA

 

Som en del af starten på din ansættelse vil du komme igennem et uddannelsesforløb, hvor vi vil sørge for at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes i rollen som Customer Care konsulent. 

Uddannelsesforløbet afsluttes med en test som det forventes, at du består for at fortsætte din ansættelse i Customer Care afdelingen hos Visma DataLøn 

 

Om dig

 • Du har høje ambitioner og lyst til at lære alt, der er at vide om løn - hvis du da ikke allerede kan det. Du skal være kvalitetsbevidst, da vi arbejder med en så vigtig opgave som vores kunders løn, samtidig med at du skal trives med, at det går stærkt, og vi har travlt
 • Du kommunikerer perfekt mundtligt og skriftligt på dansk - og gerne også på engelsk
 • Du har erfaring med kundeservice og salg, er proaktiv og en dygtig rådgiver
 • Du trives i et dynamisk miljø og evner at yde god kundeservice samt arbejde i flere IT-systemer på én gang
 • Du er ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt, og du vil gerne løbende lære og tilegne dig nye kompetencer
 • Du er en god kollega, der udviser overskud og er med til at skabe god stemning i teamet og i organisationen, hvor vi har en meget stærk fællesskabsånd
 • Du har øje for hele tiden at prioritere de opgaver, der giver størst værdi for såvel kunder som DataLøn

 

Vi holder til i Carlsberg Byen i København V. Her vil du hver dag møde faglige udfordringer og udvikling, blive en del af et fantastisk socialt miljø med en dejlig frokostordning, ordnede ansættelsesforhold og en masse muligheder for at engagere dig socialt med dine kolleger.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent, Mathilde Holmer, mathilde.holmer@visma.com

 

Opstart er hurtigst muligt og vi afholder samtaler løbende - tøv derfor ikke med at sende os din motiverede ansøgning og CV. 

 

Processen:

 1. Søg stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV (i PDF) samt svare på nogle spørgsmål 
 2. Første samtale med leder og HR
 3. Personligheds- og færdighedstest
 4. Anden samtale med leder og HR
 5. Referencecheck
 6. Kontrakt

 

Hvem er Visma DataLøn?

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Til dagligt holder vi til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 350 medarbejdere på produkter som DataLøn, e-conomic, LogBuy, Sproom, eAccounting, Summasummarum, Stella og Visma Business. Den 1. januar 2021 er vi fusionet med ProLøn, men i det daglige fungerer Visma DataLøn som en selvstændig enhed.

Vi bor i vores nye, top moderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen. Det er vores hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter,  café og restaurant, er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

539155482

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-05-2021

Tiltrædelse:

01-07-2021

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Mathilde Holmer

Mobil: +45 31508382

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V