Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Spennende mulighet for nyutdannet økonom med interesse for IT

Trainee Økonom

Framsikt søker økonomer som har interesse for økonomi og IT, og som blir inspirert av ny teknologi og digitalisering, til spennende og utviklende trainee-stillinger.

Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. I Framsikt digitaliserer vi virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy, og nå trenger vi flere med på laget.

Stillingene er en unik mulighet til å bygge ettertraktet kompetanse om IT-systemer, virksomhetsstyring og produktinnovasjon.

Hvem vi ser etter?

Vi søker deg som har Mastergrad innenfor økonomi. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med Bachelorgrad. Vi vurderer også kandidater med utdannelse innen samfunnsøkonomi og statsvitenskap.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag, og du må like å samarbeide i team.

Oppstart

Vi rekrutterer til to stillinger med oppstart i januar 2022 og to stillinger med oppstart i august 2022.

Trainee i Framsikt

Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale trainee-progam for Lofoten og Vesterålen. Enn del av traineeprogrammet er et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur og spennende aktiviteter med andre nyutdannede på din alder.

Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra dag 1. Gjennom vår fadder-ordning får du tett oppfølging.

Du vil raskt bygge erfaring med Framsikt-verktøyet, IT/databaser, produktutvikling og virksomhetsstyring ved å arbeide i vårt Support-team. Her får du raskt mye ansvar. Det første året vil du også bli kjent innenfor alle våre hovedområder, før du får anledning til å spesialisere deg i en voksende organisasjon. I Framsikt får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere.

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg faglig og tilegne deg verdifull kompetanse innen IT og virksomhetsstyring.

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

  • Tidlig ansvar og gode karrieremuligheter

  • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger.

  • Et ungt, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø. 1/3 av de som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb.

  • Fleksibel arbeidshverdag

  • Turmuligheter og aktive opplevelser i Vesterålen

Arbeidssted

Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner må påregnes.

 

Om Framsikt

Framsikt er en IT-bedrift i vekst med hovedkontor i Bø i Vesterålen. Vi har avdelinger i Bærum og Bangalore og kontorer i Bodø og på Lillehammer. I dag er vi over 70 ansatte, og vi har over 160 kommuner og fylkeskommuner på kundelisten. Vi tilbyr norske kommuner og fylkeskommuner et oversiktlig digitalt verktøy for analyse, planlegging, budsjettering, rapportering og virksomhetsstyring. Visma er største eier i Framsikt.

Gode tilbakemeldinger fra kundene våre og flere produkter klare for salg gjør at vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere til Framsikt. Vi ønsker å bygge Framsikt-laget med en god blanding av erfarne og unge medarbeidere. Derfor er vi på jakt etter deg som er nyutdannet, og som synes det er spennende med innovasjon og nyutvikling.

Del på:

Referansenummer:

620226183

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

03.01.2022

Arbeidssted:

Bø I Vesterålen

Kontaktpersoner:

Adresse:

Bøveien 516 8470 Bø i Vesterålen