Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Spennende mulighet for DBA

Databaseadministrator (DBA)

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. 

Vi søker deg som har erfaring med drift av MS-SQL databaser, gjerne i skyen. Vår SaaS-tjeneste Framsikt har på få år blitt markedsleder for kommunal virksomhetsstyring. Verktøyet er et avansert multi-tenant forretningssystem som brukes av 140 kommuner og mer en 6500 brukere.

I 2021 vokser brukertrafikk og omsetning med 50%. Løsningen driftes på Microsoft Azure og bruker en rekke Azure-tjenester. Verktøyet utvikles i tett partnerskap med innovative norske kommuner.  

Du får en sentral rolle i driften og vedlikeholdet av våre datalagre, samt en fremtredende rolle i det kontinuerlige arbeidet vi gjør i forbindelse med ytelse.

I driftsarbeidet i Framsikt er vi opptatt av å levere kvalitet i alt vi gjør slik at våre kunder får en svært god kundeopplevelse. Driften er derfor helhetlig med fokus på både funksjonalitet, brukeropplevelse, tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet.

Vi søker deg som har disse kvalifikasjonene:

 • Høyere utdanning innen informasjonsteknologi. Solid relevant erfaring eller bakgrunn/utdanning på høyt nivå innenfor realfag, kan kompensere for kravet til utdanning.
 • Erfaring og/eller interesse for databaser og sky
 • Du har eller er motivert for å ta en sertifisering mot Microsoft sin Cloud Competency

Vi legger vekt på at du har disse personlige egenskapene:

 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Holder deg faglig oppdatert på eget initiativ
 • Er nysgjerrig på nye trender og har evne til å kunne formidle dette
 • Klarer å tenke langsiktig i en operativ hverdag
 • Klarer å håndtere et høyt aktivitetsnivå

 

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Framsikt forvalter viktig informasjon for norske kommuner. Du må være statsborger i Norge eller et EU/EØS-land samt tilfredsstille de kravene som normalt stilles til sikkerhetsklarering i norsk offentlig virksomhet.

Vi tilbyr:

Et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, lærings- og utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, , lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer

Arbeidssted:

Vi ønsker primært at du arbeider fra vårt kontor i Bø i Vesterålen, men ansettelse også ved et av våre andre kontorer i Sandvika, Bodø eller Lillehammer kan vurderes.

Om Framsikt:

Framsikt er en IT-bedrift i vekst med hovedkontor i Bø i Vesterålen. Vi har avdelinger i Bærum og Bangalore og kontorer i Bodø og på Lillehammer. I dag er vi nesten 70 ansatte, og vi har over 160 kommuner og fylkeskommuner på kundelisten. Vi tilbyr norske kommuner og fylkeskommuner et oversiktlig digitalt verktøy for analyse, planlegging, budsjettering, rapportering og virksomhetsstyring. Visma er største eier i Framsikt.

Gode tilbakemeldinger fra kundene våre og flere produkter klare for salg gjør at vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere til Framsikt. Vi ønsker å bygge Framsikt-laget med en god blanding av erfarne og unge medarbeidere. 

Del på:

Referansenummer:

363766800

Fylke:

 • Viken
 • Nordland
 • Innlandet
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Bø i Vesterålen/Bærum/Lillehammer/Bodø/

Kontaktpersoner:

Marius Remen-Hansen

mob: +47 91752096

Adresse:

0000