Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Deltidsassistent til Customer Success

Hos Visma Consulting har vi travlt med at gøre Danmark digital!

Derfor giver vi nu dig muligheden for at være en del af vores Customer Success Team, hvor du som Customer Success medarbejder, fra dag ét, er med til at sikre vores kunder branchens bedste onboarding, og at de har de rigtige produkter, som understøtter deres forretning.

Jobbet

Vi søger dig, der er i gang med en uddannelse og ønsker at arbejde mellem 15-20 timer ugentligt ved siden af dit studie. 

Du bliver en del af vores SaaS-afdeling, hvor du nærmere konkret vil komme til at arbejde med vores Addo-løsning, der gør det nemt for brugere at underskrive dokumenter digitalt. 

Dit arbejde består i, at tage kontakt til små, mellemstore og  større virksomheder, i forbindelse med, at give dem indsigt i systemet samt at finde frem til deres behov og sikre, at de allerede fra deres opstart, har den rigtige løsning. Derudover vil der være kontakt til eksisterende kunder med henblik i at forbedre deres engagement til deres brug, udvide deres brug af Visma Addo i deres virksomhed samt finde flere anvendelsesområder. Det er vigtigt at du har mod på at præsentere vores digitale løsninger for kunderne. Du fungerer derfor som et af de vigtigste led til vores kunder.

Dit vigtigste fokus er derfor, at kunderne har en god oplevelse med Visma Addo, at de kommer godt i gang med platformen og at de synes, at vi leverer den bedste og mest personlige service og onboarding, om det er over telefonen, i onlinemøder, via tickets eller chat.

Du vil få en rolle, hvor du kommer i dialog med mange mennesker både internt og eksternt, og da servicecenteret er videnscenter for Visma Addo.

Teamet

Du bliver en del af et større team på 35 mennesker, hvoraf vores Customer Success team består af 1 fuldtidsansat og 8 studentermedhjælpere. Du vil også arbejde tæt sammen med salgsteamet, der bestående af 2 sælgere. Hos os er nøgleord som samarbejde og frihed under ansvar øverst på listen, og vi prioriterer at hjælpe hinanden, når det er muligt. 

Udover det så motiveres vi af glade og tilfredse kunder og deler gerne gode oplevelser og viden med hinanden om, hvordan vi gjorde lige præcis denne kunde til en glad kunde.

Mand og kvinde med iPad

Dine kvalifikationer

Vores nye Customer Success medarbejder kan nikke genkendende til nedenstående

  • Motiveres primært af den gode kundeoplevelse og at kunne gøre kunder til ambassadører for et produkt
  • Har en professionel tilgang til service: Deadlines og aftaler overholdes, der holdes altid en god tone, og man er altid hjælpsom overfor sine kollegaer
  • Du kommer proaktivt med forslag til, hvordan man kan give kunderne en bedre oplevelse med enten: onboarding, service, webinarer, tickets og chat
  • Gerne erfaring fra et call-center, butiksjob eller lignende, hvor service, gode kundeoplevelser og behovsafdækning har været fokus

Det er et krav, at du er i gang med en uddannelse, og vi ser gerne, at du som minimum har to år tilbage af din uddannelse. Arbejdssted vil være på vores kontor i Carlsberg byen i tidsrummet mandag-fredag mellem 8.30-17.00. Det er ydermere et krav, at du både taler og forstår dansk og engelsk. 

Vi tilbyder en god løn og et arbejde i Nordens største softwareselskab med evt. henblik på fastansættelse efterfølgende.  

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen, kan du kontakte Servicecenterchef Ricco Trudslev på telefon 3144 9295.

Da vi kalder løbende til samtale, vil vi anbefale, at du sender din ansøgning og dit CV med det samme, da vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt.

Visma Consulting A/S ligger i Carlsberg Byen, der i maj 2021 blev det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

 

Del på:

Referencenummer:

098164118

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

16-10-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Ricco Trudslev

Telefon: +45 31449295

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro