Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Bogholder

Bogholder

Er du serviceorienteret, en haj til tal og ikke mindst god til at holde overblik? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret i en til tider uforudsigelig hverdag? Så er der gode chancer for, at du er lige præcis den kreditorbogholder vi søger til vores finance team! 

Som vores nye kreditorbogholder bliver du ansvarlig for en række bogholderi-, administrative- samt  koordinerende opgaver. Det er dit ansvar at sørge for, at der betales til tiden, føres kontrol og ikke mindst kontinuerligt igangsættes nye relevante initiativer og processer inden for dit område. En høj grad af proaktivitet, lyst til udvikling samt gode koordineringsevner er derfor nødvendige. 
 

Dine primære opgaver og ansvarsområder

 • Registrering af leverandørfakturaer, og herunder styring af godkendelsesflow

 • Betaling samt bogføring af leverandørfakturaer

 • Kontrol, bogføring og udbetaling af udlæg

 • Afstemninger i forbindelse med måneds- og årsafslutning, herunder bank, kreditor, moms samt afstemning er koncernmellemværende.

 • Ansvarlig for interne samt eksterne henvendelser til vores finance-mailindbakke

 • Bidrage til udvikling samt optimering af processer og forretningsgange

 • Diverse administrative opgaver, herunder håndtering af firmatelefoner og parkering

 

Om dig

Du er som person virkelig serviceorienteret, struktureret og trives med selvstændigt hands-on arbejde. Det er vigtigt, du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor små forstyrrelser og ændringer vil  være en del af din arbejdsdag. Din uddannelse er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at du har flair for tal og solid erfaring med bogholderi og alle dets aspekter. Og samtidig også formår at se muligheder for optimering af processer. Yderligere: 

 • Er du kvalitetsbevidst og nøjagtig

 • Formår du at prioritere dine faste opgaver samtidig med, at du er fleksibel over for hasteopgaver

 • Kan du bevare overblikket – også i en travl hverdag

 • Sætter du en ære i at have styr på dine opgaver

 • Har du en nysgerrig og undersøgende tilgang til arbejdsgange og processer

 • Flydende på både dansk og engelsk

 

Vores team

Finance teamet består af 11 medarbejdere, som har stor berøringsflade overalt i virksomheden. Vi forventer, at du brænder for at hjælpe dine kunder - som både er vores medarbejdere og ledere. Vi tilbyder et uformelt, ambitiøst og farverigt arbejdsmiljø, som vi er meget stolte af. I rollen som kreditorbogholder vil du skulle supportere fire forskellige danske Visma selskaber.

 

Det praktiske

For at søge stillingen skal du sende os dit CV sammen med en motiveret ansøgning.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2021 eller snarest derefter. Jobsamtaler bliver afholdt løbende, indtil den rette kandidat er fundet. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Finance Dennis Klitgaard, på dennis.klitgaard@visma.com.  

 

Om virksomheden

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas virksomheder i hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere og det er den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

394989273

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

18-06-2021

Tiltrædelse:

01-08-2021

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Dennis Klitgaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V