Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Accountant til Nordens førende softwareleverandør

Visma Consulting arbejder hver dag på at gøre Danmark digital. Vi leverer IT-løsninger og konsulentbistand til primært offentlige kunder og styrelser, og vores dygtige softwareudviklere udvikler IT lige fra arkitektur til vedligehold. Vi specialiserer os i integration og samarbejde, og vores løsning kombinerer ofte mange løsningstyper og software-discipliner.

Jobbet

Vores Finance Team er nogle travle mennesker, og hver måned sørger vi for, at alle vores medarbejdere får løn, at Visma får penge for de konsulentopgaver, vi leverer, samt at økonomien i Visma Consulting løber rundt. 

Det er altså en stor - men spændende opgave, som vi løser hver dag hele året!

Og det er opgave, som du har mulighed for at blive en del af!

Vi søger netop nu en Accountant med en regnskabsmæssig eller finansiel baggrund, som vil være med til at understøtte vores vækst, og som har viljen til at gøre en forskel i en international virksomhed. 

Du bliver en del af team bestående af Divisionens CFO, to senior controllere, en Finance Manager og fire kollegaer, som sidder i Litauen. Du vil referere til vores Finance Manager. Vi sidder i storrumskontor på 2. Etage i et stort nybygget domicil i Carlsberg Byen. Vi er glade for søde sager og har gerne en slikskål stående, som jævnligt bliver fyldt op(!), og vi går meget op i hinandens velbefindende, og at vi kan få en god snak om weekenden ved kaffemaskinen.   

Vi besidder alle forskellige ansvarsområder, og det vil vores nye medarbejder tilsvarende også få. Du vil dog stifte bekendtskab med flere områder og på den måde få god indsigt i hele virksomhedens økonomistyring. 

Det vigtigste for os er, at vores daglige, ugentlige og månedlige leverancer sker med høj præcision og sikkerhed.

Som Accountant vil dine opgaver være:

  • Finansbogholderi samt debitor- og kreditorstyring
  • Perioderegnskaber og afstemninger
  • Lønadministration
  • Momsregnskab
  • Klargøring til årsregnskaber, herunder udarbejde af diverse afstemninger
  • Optimering af arbejdsopgaver
  • Nearshoring af opgaver i samarbejde med Litauen
  • Insourcing af accounting-opgaver for nyopkøbte virksomheder

Mand og kvinde med iPad

Hvem er du?

Vi forventer, at du kommer med 1-2 års erfaring fra en lignende stilling, og at du har erfaring med flere af opgaverne. Det er ikke afgørende, at du har erfaring i at arbejde i en konsulentforretning. 

Du har formentlig læst HA Almen eller har en HD i Regnskab, og hvis du har erfaring med Visma Business ERP-system eller Visma Løn er det en fordel, men ikke et krav. 

Som person er du imødekommende og initiativrig, og du trives godt i en hverdag, hvor din fornemmeste opgave er at agere problemknuser. Du besidder et godt drive, og du ved, hvordan du skal prioritere opgaver, så de løses så effektivt som muligt. Samtidig arbejder du med stor selvstændighed, og du lægger ære i at løse dit arbejde med stor præcision. 

Du kommunikerer derudover godt på dansk og engelsk, så du uden problemer kan samarbejde med dine kollegaer i Litauen.  

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, og vi forestiller os, at du på sigt, har mod på at fylde din opgavepalette op med flere opgave inden for senior-controlling. Det vil desuden være oplagt, at du på sigt kommer til at sidde med det fulde accounting-ansvar på udvalgte søsterselskaber.

 

Sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt. 

Ansøg derfor allerede i dag med CV og motiveret ansøgning. For spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Finance Manager Mohammed Ali Al-Daragi på 4225 3033.

 

Bliv en del af Nordens førende softwareselskab 

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at IT er involveret i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret over til at få ansættelseskontrakter sikkert i hus. 

IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.

I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

181561051

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

27-06-2021

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Mohammed Ali Al-Daragi

Mobil: +45 42253033

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro