Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Debitorbogholder/AR Specialist - Barselsvikariat

Debitorbogholder/AR Specialist - Barselsvikariat

Er du serviceorienteret, en haj til tal og ikke mindst god til at holde overblik? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret i en til tider uforudsigelig hverdag? Så er der gode chancer for, at du er lige præcis den barselsvikar for vores debitorbogholder vi søger til vores finance team! 

Som barselsvikar for vores debitorbogholder bliver du ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer - både for Visma e-conomic og Visma Logbuy. Det er dit ansvar at sørge for, at der faktureres korrekt, til tiden og følges op herpå.

 

Dine primære opgaver og ansvarsområder

  • Løbende fakturering af vores kunder samt større kvartalsfaktureringer

  • Bogføring af indbetalinger og bankafstemninger

  • Oprydning af debitorsaldoliste, og herunder ansvarlig for rykkerprocedure

  • Tæt samarbejde med vores kundeserviceOm dig

Du er som person virkelig serviceorienteret, struktureret og trives med selvstændigt hands-on arbejde. Det er vigtigt, du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor små forstyrrelser og ændringer vil  være en del af din arbejdsdag. Din uddannelse er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at du har flair for tal og solid erfaring med debitorbogholderi og alle dets aspekter. Dertil ville det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med e-conomic. Yderligere: 

  • Er du kvalitetsbevidst og nøjagtig

  • Formår du at prioritere dine faste opgaver samtidig med, at du er fleksibel over for hasteopgaver

  • Kan du bevare overblikket – også i en travl hverdag

  • Sætter du en ære i at have styr på dine opgaver

  • Flydende på både dansk og engelsk

 

Vores team

Finance teamet består af 11 medarbejdere, som har stor berøringsflade overalt i virksomheden. Vi tilbyder et uformelt, ambitiøst og farverigt arbejdsmiljø, som vi er meget stolte af. I rollen som kreditorbogholder vil du skulle supportere to forskellige danske Visma selskaber.

 

 

Vores team

For at søge stillingen skal du sende os dit CV sammen med en motiveret ansøgning.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Jobsamtaler bliver afholdt løbende, indtil den rette kandidat er fundet. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Finance Dennis Klitgaard, på dennis.klitgaard@visma.com.  

Vi forventer at vikariatets varighed være 10-12 måneder. 

 

Om virksomheden

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas virksomheder i hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere og det er den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

812440118

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

10-07-2021

Tiltrædelse:

Hurtigst Muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Dennis Klitgaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V