Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Er du en utvikler som ønsker å jobbe i et av Europas største softwarehus?

Utvikler til Visma.net HRM

Brenner du for smidig utvikling og ønsker å være med å skape skape fantastiske digitale tjenester, og effektivisere Norge, samtidig som som du får brynet deg på noe av det feteste og mest krevende som bygges i Norge i dag. Da bør du se her!

Visma Software AS søker nemlig en backend eller full-stack utvikler som kan bistå til vår nye, skybaserte satsning på lønn og HR. Arbeidssted er Oslo, Stavanger, Fredrikstad eller Porsgrunn, men vi har kontorer rundt i hele Norge og er fleksible med tanke på muligheter for arbeidssted og hjemmekontor.

I denne rollen vil du være med på å designe, utvikle, teste og release deler av våre Public Cloud skytjenester som brukes av millioner av mennesker. Integrasjoner mot andre løsninger og tjenester i Visma er noe du vil være med på å designe og utvikle. 

Her er noen eksempler på oppgaver vi har jobbet med den siste tiden: 

  • Lag infrastruktur-beskrivelse med CDK

  • Deltakelse på hackathon for vår nye Payroll APIer

  • Legge til ny alarm for Route53 health check failure

  • OpenAPI definisjon for A-melding endpoint 

  • Implementer støtte i WebSockets client for ‘echo’-funksjonalitet

  • Implementer varsling til frontend om interne tilstandsendringer

Vi ser etter noen med utviklingserfaring, som kjenner til integrasjonskonsepter som APIer og meldinger. Du har fokus på å levere kundeverdi med hver linje du skriver. Du er nok glad i både teknologi og mennesker og trives både med å eksperimentere og arbeide i hurtige iterasjoner. Vi vil ha noen som utvikler seg kontinuerlig og liker å gruble på hvordan ting kan gjøres bedre. Du har også relevant høyere utdanning og gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Dersom du er opptatt av detaljene kan vi nevne at DevOps er sentralt. Code pipelines som inkluderer automatisert testing og environment promotion, no downtime deployments, monitorering og kontinuerlig forbedring er en del av det daglige arbeidet. I gjennomsnitt deployer vi til prod noen hundre ganger hver måned, men vi jobber med å bli bedre. Kunden står sentralt og å levere kundeverdi er pri 1. Vi er på AWS, bruker C# og .Net core, samt moderne JavaScript rammeverk som Angular og React. Vi er datadrevne, og har fokus på å benytte data for å ta gode beslutninger.

Arbeidsgiver er Visma Software AS som er ett av mange selskaper i Visma Group. I dag er Visma Software AS den største i Norge på lønn og HR løsninger. Selskapet er en stabil og sikker arbeidsplass.

Skyløsningen er delt opp i team som er ansvarlig for hver sin del av tjenesten. Disse DevOps-teamene er internasjonale, distribuerte og autonome. Vi tror på team hvor kreativitet kombinert med kunnskap og lidenskap gjør oss til et fantastisk sted å jobbe. Vi har også høyt fokus på personvern, datasikkerhet, brukervennlighet og kontinuerlig forbedring. Korona har selvfølgelig også påvirket oss og hvordan vi jobber der videomøter og Slack er sentrale verktøy i hverdagen vår. Selv om prosjektet er stort, med godt over hundre utviklere som jobber med det, vil du være en nøkkelressurs med påvirkningsmuligheter.  

Selskap er i sterk vekst og du vil alltid finne gode personlig, faglig og karriere-utviklingsmuligheter. Arbeidssted er Oslo, Stavanger, Fredrikstad eller Porsgrunn, men vi har kontorer rundt i hele Norge og er fleksible med tanke på muligheter for arbeidssted og hjemmekontor. Våre svært dyktige kolleger bidrar til et aktivt fagmiljø på tvers av team og vi fokuserer på din kompetanseutvikling.

I tillegg tilbyr vi gode pensjons og forsikringsvilkår og et fordelsprogram med, blant annet, firmaleiligheter i Marbella og Chamonix.

Kontakt:  For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Joshua Lisac, Service Owner, telefon: 92 20 10 24, E-post: joshua.lisac@visma.com

Søknadsfrist: 08.08.2021 Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Visma Group er et stort og stabilt konsern som har Europas største utviklingsmiljø for skytjenester.   Det innebærer at du vil inngå i et stort internasjonalt fagmiljø med svært dyktige og omgjengelige kollegaer, med gode utviklingsmuligheter. Vi setter kvalitet høyt, dyrker og utvikler vårt kompetansemiljø, med sterk satsing på ulike former for faglig utvikling. Se visma.no og visma.com for mer info.

 

Del på:

Referansenummer:

683975058

Fylke:

  • Viken
  • Oslo
  • Rogaland
  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

08.08.2021

Arbeidssted:

Oslo, Stavanger, Porsgrunn, Fredrikstad

Kontaktpersoner:

Joshua Lisac

mob: +47 92201024

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo