Webtop Solutions AS Webtop Solutions AS Webtop Solutions AS Webtop Solutions AS Webtop Solutions AS

Vi trenger kodere til spennende satsning på eiendom!

Vi i Webtop Solutions har utviklet en plattform for å tilby moderne tjenester for eiendomsmeglerbransjen i Norge og Sverige, og har den siste tiden hatt en sterk vekst. Nå blir vi med på en spennende nysatsing i Visma og i løpet av 2021 blir vi en del av Visma Real Estate AS. Vi blir et sterkt miljø for digitale tjenester til eiendomsbransjen, med fokus på å fortsette å tilby innovative løsninger.

 

For å lykkes med dette trenger vi dyktige kodere og akkurat nå søker vi flere personer til å styrke alle våre teams på flere nivå. Vi søker både deg som er nyutdannet og deg som har flere års erfaring med programmering. Som koder hos oss vil du få spennende og motiverende arbeidsoppgaver og du får mulighet til å utvikle deg samtidig som du har det gøy. Du bli en del av et av våre team som har stort eierskap til tjenestene vi utvikler, og som jobber etter gode metodikker som sikrer flyt og oversikt. 

 

Dersom du kjenner deg igjen i en eller flere av følgende påstander så oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Kanskje du er den vi leter etter? 

 

 1. “Jeg liker devops, å jobbe i Azure, å sette opp nye tjenester og følge med alt som kjører for å optimalisere og sikre stabilitet. Jeg er glad i tooling, og å sette opp gode CI/CD pipelines som automatiserer og optimaliserer test og release.”

 

 1. “Jeg liker avansert og kompleks Javascript, hvor kodingen minner mer om spillprogrammering enn tradisjonell koding. Jeg liker å optimalisere og skape effektiv kode. Jeg har vært borti eller kan tenke meg å jobbe med Pixi, Phaser, Impact, Unity,Unreal, eller lignende.”

 

 1. “Jeg liker fullstack utvikling. Frontend som gjerne kan være basert på Angular og TypeScript eller tilsvarende, og backend kan godt bygges med C#. Jeg liker å være med på å bygge opp et nytt produkt som allerede har fått en flying start, samtidig som jeg gjør det innen trygge rammer i et solid selskap.”Vi tilbyr

 • Morsomme og interessante arbeidsoppgaver

 • Muligheten til å jobbe med ny teknologi 

 • Utvikling av attraktive in-house produkter i en spennende bransje

 • Stor påvirkning i å skape din egen arbeidshverdag

 • Mulighet for hjemmekontor (eller du kan få kontorplass i Oslo, Trondheim eller en av de mange byene Visma holder til)

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Faglig utvikling gjennom Visma TechZone og Visma Tech Academy: Jevnlig foredrag / workshops

 • Visma Real Estate Developer day: En gang i måneden investeres det i en full dag med faglig utvikling. Det blir en blanding av organisert opplegg og egenutviklingOm Webtop Solutions

Webtop Solutions ble etablert i Oslo i 2003, og ble i 2021 en del av Visma. I år vil vi omsette for MNOK 110, vi er 35 ansatte og vokser stadig. Vi holder til i Oslo, Stockholm, Malmø og Trondheim. Våre produkter er teknologisk ledende IT-løsninger for eiendomsmeglere; CRM/leadshåndtering, ERP, Web2 publish, digital annonsering m.m, og vi jobber for de største eiendomsmeglerkjedene i Norge og Sverige.

 

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 12 500 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på EUR 1 741 millioner i 2020, er Visma Europas ledende softwareselskap. Se Visma.no og Visma.com.

 

Nøkkelord

Fullstack, .Net, JavaScript, Angular, Utvikler, Backend, Frontend

 

Share on:

Reference No.:

960953388

Region:

 • Trøndelag
 • Oslo

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

31/08/2021

Location:

Oslo/Trondheim

Contacts:

Kristoffer Rødseth

Mobile: +47 41205746

Company homepage:

https://webtop.no/

Office address:

Abelsgate 5 7030 Trondheim