VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

HR Manager

HR Manager

HR Manager til Visma Consulting A/S - en del af Nordens største softwareselskab

Vi søger en engageret og selvstændig HR Manager, som kan skabe resultater. Vi kan til gengæld tilbyde masser af udfordringer, Danmarks bedste kollegaer og en virksomhed i vækst. I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet. Som HR Manager bliver du en del af denne mission. Vi bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen – for borgere, offentlige instanser og private virksomheder - Vil du være med? 

Hvis du er den rette kandidat, har du en bred erfaring med HR discipliner, fra rekruttering, onboarding og udvikling og rådgivning af ledere og medarbejdere til håndtering af personalesager. Altså HR opgaver, der sikrer den daglige drift. 

Du vil få ansvaret for at lede vores danske HR team i Visma Consulting A/S, der består af 4 medarbejdere der dækker alt indenfor rekruttering, Business Partnering og administrative opgaver. Du vil også få ansvaret for vores “Bedsteforældre” som hver dag gør livet og arbejdet lettere for os alle sammen. Du vil primært arbejde i København, men der vil forekomme arbejdsdage i Aarhus, hvor dele af teamet befinder sig. Endelig vil du arbejde tæt sammen med en lang række HR kolleger fra øvrige selskaber i Visma. 

Du skal være med til at sikre, at vi har en velfungerende organisation, der afspejler vores ambitioner og vores kultur. Du kommer til at arbejde med HR i bred forstand, og du vil være en operationel del af teamet, hvor vi går langt for at hjælpe hinanden,  i stort som småt. Derudover vil opgaverne omfatte; 

  • Lede og udvikle HR teamet

  • Sparringspartner for ledere og medarbejdere

  • Arbejde målrettet med tiltrækning af nye kolleger

  • Sikre en effektiv rekrutteringsproces, der giver vores kandidater en professionel oplevelse

  • Sørge for at onboarding af nye kolleger, så de starter på et solidt fundament

  • Håndtering af personalesager, sygefravær og fastholdelsesplaner

  • Udvikling og implementering af nye og eksisterende HR processer og projekter 

  • Diverse ad hoc opgaver, herunder opgaver af administrativ karakter

Rollen og lidt om dig

I rollen som HR Manager, vi du referere til Niels Trolle Ørberg, der er HR direktør for Visma Consulting A/S samt Custom Solutions Divisionen. Niels har tidligere selv varetaget opgaverne ovenfor, så du vil kunne få en god introduktion til både opgaver som organisation, teamet og øvrige kolleger.

”For mig er det vigtigt at HR funktionen opleves som en professionel og strategisk samarbejdspartner. At vi fungerer som en støtte til vores kollegaer i organisationen, og at vi reelt bidrager til at nå forretningens mål. En af forudsætninger for dette er, at vi i HR arbejder sammen som ét team”.

Niels Trolle Ørberg, HR Direktør - Visma Consulting A/S 

Du har formodentlig siddet i en lignende stilling før og har haft ansvar for at lede et team. Du har en relevant videregående uddannelse kombineret med en stærk forretningsforståelse. Du har flere års erfaring fra et job som HR Manager eller en tungere Business Partner stilling, hvor du har arbejdet med hele HR paletten, herunder haft ansvaret for at gennemføre HR forandringsprojekter. Du har også erfaring med personale-juridiske processor og rådgivet ledelsen inden for dansk arbejdsret. Erfaring fra IT konsulent branchen vil helt klart være et plus!

Som person har du et stort drive og arbejder ansvarsbevidst, målrettet og resultatorienteret. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og trives i en dynamisk organisation, der konstant udvikler sig. Du har fokus på kundens behov og at skabe løsninger. 

Vores team består af fire kolleger, med hvert vores speciale og du vil i det daglige arbejde referere til HR Direktøren. Vi er et meget uformelt team og vi sætter pris på, at der, selv i travle tider, er plads til at grine sammen. Vi er gode til at sparre med hinanden og vi værdsætter hinandens forskelligheder, da det netop er sådan, at de bedste dynamikker skabes.

 

Velkommen til Visma

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. Du kan læse mere om os her

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs karriere i IT-branchen med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet.

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private. Det er her, vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vi har samlet flere af vores selskaber, både i Århus og i København, for at understøtte samarbejdet på tværs, til gavn for medarbejdere, kunderne og forretningen.

I København er Carlsberg Byen er det nye hjemsted for Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med over 1000 ligesindede, hvor fællesnævnerne er at vi går all-in på de sager, vi engagerer os i, og skaber værdi for mennesker, virksomheder og samfund gennem ansvarlig og pålidelig teknologi.

Virksomhederne i vores fælles domicil omfatter også selskaber som Kapacity, e-conomic, Dinero mfl.. Det nye domicil på 20.000m² er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-tog- og metrostation. Visma-huset er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

P.S. Vi vil løbende gennemgå ansøgninger og holde samtaler, så søg hellere nu end i morgen - uagtet ansøgningsfristen :) 

 

Del på:

Referencenummer:

479970888

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

24-07-2021

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Niels Trolle Ørberg

Mobil: +45 29488426

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro