Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Software tester til DataLøn

Software tester til DataLøn

Har du solid viden om løn og erfaring med test af SaaS-systemer? Er du god til at finde hullerne i osten, og vil du være med til at fortsætte udviklingen på et af Danmarks mest anvendte lønsystemer? Så har du chancen nu

Hos DataLøn er vores mål at sikre, at vores brugere enkelt kan løse løn- og HR opgaver, så de kan fokusere på mere væsentlige opgaver i deres virksomhed. Du kan blive en del af vores Product Development team, som er med til at sikre, at over 500.000 lønmodtagere får korrekt løn til tiden hver eneste måned.

Hvem er du?
Du har først og fremmest stor lønviden, da det er vigtigt, at du kan gennemskue konsekvenserne af forskellige scenarier i en lønbehandling og har en basal forståelse for lovgivning på området. Dette har også betydning for den daglige dialog med dine kollegaer i teamet f.eks. udviklere, vores Product Owner og ikke mindst vores lønkonsulenter i DataLøn.

Udover lønforståelse skal du brænde for at finde fejl og uhensigtsmæssigheder i applikationer, så brugerne kan arbejde effektivt og kan stole på, at lønnen bliver korrekt hver eneste gang. Kvalitet kommer først, så du skal have modet til at afvise en udviklingsopgave, hvis kvaliteten ikke er i orden, da kvalitet er en æressag for os.

Du er naturligvis detaljeorienteret, struktureret og har en stærk analytisk sans, men ved også, hvornår du skal række ud efter hjælp. Du er nysgerrig, proaktiv og følger tingene til dørs, og kan arbejde selvstændigt, da du i høj grad selv planlægger din dag.

Derudover har du som vores ideelle kandidat:

  • praktisk erfaring med at planlægge, udføre og dokumentere test

  • har styr på  testværktøjer samt QA metoder f.eks. Risikovurdering, testmatricer, testcases og fejlhåndtering

  • kan definere krav til udviklerne med afsæt i de forretningsmæssige behov 

  • evne til at kombinere grundighed, præcision og effektivitet

  • praktiske erfaringer med testautomatisering er et plus

  • eventuelt en ISTQB-certificering 


Hvem er dine kommende kolleger?
Du bliver en del af et Scrum team bestående af 10 personer fordelt på 5 udviklere, i alt 2 testere , 1 Product Owner, 1 Scrum Master samt en UX specialist. Teamets opgaver er centreret om nyudvikling på vores eksisterende frontends og vedligeholdelse af vores lønplatform, DataLøn, og vi arbejder primært i .NET. Du er som tester med i hele udviklingsprocessen og er garant for kvaliteten af vores produkt. 

Til dagligt arbejder vi efter mantraet: #OneTeamOneFocus. Vi forventer derfor, at du er teamplayer og hjælpsom - både socialt og fagligt for at sikre teamets trivsel og fælles, faglige udvikling. Krydr dette med, at du fagligt er i stand til at sætte teamets opgaveløsning og succes før din egen.

Da vi arbejder i et miljø med omskiftelig opgaveprioritering er det også vigtigt, at du er fleksibel, kan arbejde agilt samt kan navigere mellem de forskellige interessenter, som indgår i vores daglig.

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Manager, Marlene Due på marlene.due@visma.com. Vi afholder samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet vores kommende kollega. Skynd dig derfor at sende din ansøgning og CV af sted hurtigst muligt.  
 

Om Visma Dataløn og ProLøn
DataLøn blev i 2017 en del af Visma, og vi er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. I vores udviklingsafdeling er vi omkring 50 medarbejdere, mens vi har 100 medarbejdere i kundeservice, salg,  marketing og stabsfunktioner. Ved årsskiftet fusionerede vi med ProLøn, som er beliggende i Randers.

Visma House - vores nye omgivelser
I maj 2021 blev Carlsberg Byen vores nye hjemsted for samtlige danske Visma divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Vores nye domicil på 20.000 m² er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, hvor vi er 1100 medarbejdere og med i gå-afstand til S-tog- og metrostation. I Visma House har vi idéelle omgivelser for en inspirerende hverdag med med atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter, café og restaurant. Huset et en hub for viden og innovation som bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

341398239

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Lindberg Hollegaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V