Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Studentermedhjælper til proaktiv kunderådgivning og salg

Studentermedhjælper til proaktiv kunderådgivning og salg

Er du i begyndelsen af din videregående uddannelse, og vil du gerne være en del af en stor IT-virksomhed, hvor du vil få indblik og viden om kunder, IT-produkter og den daglige gang på et stort kontor? Er du god til kundeservice og salg, og har du lyst til at blive endnu dygtigere til at kommunikere og agere proaktiv rådgiver for både nye og eksisterende kunder? Er du ikke bange for at tage kontakt til kunderne og tilbyde din hjælp til deres forretning? Så har vi studiejobbet til dig i Team Reach!

Som en del af Team Reach i Planet WOW er det dit ansvar at bidrage til at skabe ekstraordinære kundeoplevelser og give vores kunder mere, end de forventer. 

Vi tror på, at vi ikke bare skal finde den rigtige løsning til deres umiddelbare behov, men at vi kan skabe værdi ved at rådgive dem om, hvad der er den optimale løsning for dem - alt imens vi skaber glæde, grin og WOW-oplevelser!

Vi søger en resultatorienteret kollega, som ønsker at blive en del af et fællesskab, hvor vi bestræber os på at have det sjovt sammen, mens vi arbejder ambitiøst, passioneret og innovativt omkring den gode kundeoplevelse.

Om dig
Vi leder efter et salgstalent som trives med at finde den helt rigtige løsning til kunderne og motiveres af at levere rådgivende salg. Du skal elske at tale i telefon med kunder, tage ejerskab og være tryg ved selv at tage beslutninger, og så skal du trives i at indgå i et team, hvor vi i fællesskab bidrager til at opnå resultater og mål.

Lad os, for en god ordens skyld, også lige gennemgå den traditionelle punktform. Du skal:

 • brænde for at skabe gode kundeoplevelser

 • have et mindset med lyst til at lære nyt og forbedre dine kommunikative evner

 • have en god forretningsforståelse 

 • have erfaring med salg, kundeservice eller detail

 • skrive og tale flydende dansk

 • være i starten af din videregående uddannelse - måske på 1. eller 2. år af din bachelor.

 • være en teamplayer og have lyst til mere end bare et studiejob - du har også lyst til at være en del af teamet!

 • være klar på at arbejde 8-16 timer om ugen fordelt på f.eks. 2 hele dage eller en hel og 1-2 halve.

Arbejdsopgaver
Vi starter hver dag ud med en fælles stand-up, hvor vi planlægger dagen og sørger for, at vi alle får en god start. Dine primære arbejdsopgaver vil herefter være at:

 • rådgive og onboarde kunder i prøveperioden med henblik på aktivering af kunder

 • lave rådgivende salg til eksisterende kunder

 • opretholde vores høje kundetilfredshed 

 • køre løbende outbound-projekter med salg- og servicekald

Teamet
Du bliver en del af et socialt og uhøjtideligt team, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor vi har højt til loftet. I teamet indgår bl.a. en crossfittræner, en hestemanager, der til sommer skal træne heste for det kongelige teater som fritidshobby, en leder, der elsker planter, en tidligere Miss Fitness deltager og en gæv jyde, som Head of Team Reach. Fælles for os alle er vores store kundehjerte, og at vi ønsker at behandle vores kunder og kolleger bedre, end de forventer.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning afsted til os! Vi afholder samtaler løbende.

Om Visma e-conomic
Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

367516658

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Josephine Christensen

Telefon: 28706995

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V