Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Kan du skabe ekstraordinær kundeservice på telefon?

Kan du skabe ekstraordinær kundeservice på telefon?

Er du vores nye kollega i Planet WOW?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt. Vi brænder for at skabe WOW hver dag, og for at udbrede kendskabet til e-conomics mange muligheder og løsninger. 

 

Hvordan ser en almindelig arbejdsdag ud på Planet WOW?

 • Klokken 8:30 møder vi ind til en stand-up i teamet, hvor store og små nyheder deles, og dagens fokus trænes.

 • Klokken 9 åbner vores support hvor vi sidder klar til at hjælpe vores kunder på telefonen. På telefonen hjælper vi vores kunder med alt lige fra log-in-problemer til opstart af et helt regnskab eller opsætning af et lagersystem til optimering af work-flows i e-conomic. 

 • Når vi er nået i mål med alle dagens kunder så træner vi i kommunikation, faglighed og proaktivitet, så vi kan blive ved med at levere WOW til vores kunder.

 • Kan du være heldig at opleve konfetti, filmaftener, nisseudklædte ledere, enorme mængder af snacks og højt humør.

 

Hvem er vi?

I vores telefon-team på Planet WOW søger vi lige nu to nye kollegaer som har lyst til at skabe WOW for vores kunder. Hver dag fra sidder vi klar ved telefonen og taler vores kunder igennem hverdagens udfordringer. Det gør vi fordi vi elsker den mundtlige kommunikation og brænder for at dygtiggøre os i det. 

Du vil blive en del af et team hvor du har mulighed for at være dig selv 100%. Teamet består i dag af 8 WOW Heroes, som har forskellige aldre, baggrunde og fritidsinteresser. Det vi har til fælles er vores store kundehjerte og vores evne til at skabe WOW for vores kunder på vores helt egen måde. Vores eneste forventning til dig er at du også har lyst til at behandle andre bedre end de forventer!

 

Hvem er du?

 • Du er glad for menneskelig kontakt og elsker at kommunikere med kunder over telefonen

 • Du brænder for at give folk et smil på læben og at skabe gode kundeoplevelser 

 • Du er en holdspiller, der tror på styrken i at løfte i flok og gerne giver din kollega en hjælpende hånd

 • Du er pålidelig og samvittighedsfuld, og respekt er en kerneværdi for dig

 • Du har masser af gå-på-mod, holder altid humøret højt og kan hjælpe vores kunder med at se muligheder fremfor begrænsninger

 • Du har måske oven i købet en uddannelse inden for økonomi, regnskab, kommunikation, service eller noget helt andet, som kan gøre netop dig til en dygtig WOW Hero. 

Vil du se mere om jobbet? så tjek denne video eller læs mere omkring Planet WOW på vores karriereside.

 

Lyder jobbet som noget for dig og har du lyst til at være en del af vores team? Så tryk “ansøg” foroven og send os din besvarelse på tre spørgsmål.

 

Processen

 1. En kort telefonsnak

 2. Første interview med HR & leder

 3. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook og andre sociale medier

 4. Caseopgaver, personlighedstest og referencer

 5. Anden samtale med HR og leder

 6. Kontrakt

 

Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

469280897

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Simone Lyhne

Telefon: +45 40407245

Mobil: +45 40407245

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V