Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Elever der elsker dialog med kunder og kombinationen af IT og tal

Kontor- og lønelever til Visma DataLøn

Har du altid været god til at tale med mennesker, lægge to og to sammen og er du fan af fede IT-løsninger? Så er du meget muligt en af de fantastiske kontor- og lønelever, vi søger med opstart efter sommerferien eller tidligt efterår.

I Visma DataLøn er vi eksperter i løn. Vi er Skandinaviens førende leverandør af lønsystemer og outsourcing af opgaver inden for løn- og HR-administration til små og mellemstore virksomheder. Vi har ca. 60.000 lønkunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer en halv million lønsedler om måneden. Hos Visma DataLøn har vi verdens bedste kunder, som vi sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive. Udover løn generelt hjælper vi også vores kunder med spørgsmål inden for forskellige områder som den nye ferielov, pensionsordninger, skattefradrag og meget mere.   

Hvorfor blive elev i Visma DataLøn?

Som elev i Visma DataLøn vil du blive tilknyttet vores kompetente Customer Care afdeling, hvis fornemmeste opgaver er at sikre, at vores kunder har den mest optimale løsning inden for løn, HR og personalejura.
Under dit 2-årige elevforløb vil du også blive introduceret til og udføre opgaver i flere andre afdelinger og dermed få indsigt i og erfaring med hele kunderejsen.  

Vi ønsker at tilpasse elevforløbet til den enkelte. Hvis du har et særligt interesseområde, vil der derfor være mulighed for at fordybe dig i dette i løbet af dit elevforløb hos os. Dit primære fokus er dog på at blive ekspert i løn og superbruger af vores lønsystem for at yde den absolut bedste kunderådgivning i branchen. 

Vi kan love dig, at det bliver to år fyldt med en masse spændende udfordringer og læring. Derudover kan vi prale af, at du bliver en del af en virksomhed, hvor vi nyder at gå på arbejde, hjælpe vores kunder og tilbringe tid sammen med vores kollegaer.     

Vi holder til i Carlsberg Byen i vores nye domicil, vi deler med andre Visma selskaber. Her vil du hver dag kunne glæde dig til at spise frokost i vores lækre kantine, bruge træningsfaciliteterne eller nyde en kop kaffe eller pepsi på en af vores tagterasser. 

Hvad kræver det af dig? 

Vi forventer naturligvis ikke, at du allerede ved en masse om løn og kontoradministration - det skal vi nok lære dig - men vi forventer, at du har mod på og lyst til at kaste dig ud i det. Vi forventer dog, at du:

  • Har afsluttet din HHX/STX/HF/HTX/EUX med eventuelt supplerende tillægskurser til

  • Du er glad for tal og er analytisk stærk

  • Du kommunikerer perfekt mundtligt og skriftligt på dansk - og gerne også på engelsk

  • Du trives i et dynamisk miljø og evner og nyder at tale med og hjælpe mennesker

  • Du har flair og interesse for IT og kan arbejde i flere IT-systemer på én gang

  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt, og du vil gerne løbende lære og tilegne dig nye kompetencer

  • Du er en god kollega, der udviser overskud og er med til at skabe god stemning i teamet og i organisationen, hvor vi har en meget stærk fællesskabsånd


Det praktiske

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Customer Care Manager Majbritt Jensen på majbritt.jensen@visma.com 

Opstart 1. September eller hurtigst muligt derefter. Vi afholder samtaler løbende - tøv derfor ikke med at sende os din motiverede ansøgning og CV. 

Hvem er Visma DataLøn?

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Den 1. januar 2021 er vi fusioneret med ProLøn, men i det daglige fungerer Visma DataLøn som en selvstændig enhed.

Vi bor i vores nye, topmoderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen. Det er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter,  café og restaurant, er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

570084970

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

01-09-2021

Arbejdssted:

Carlsberg byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Majbritt Jensen

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V