Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS

Er du løsningsorientert og liker å snakke med mennesker?

Kunderådgiver

Vi jobber i en bransje som er i spennende omstilling og søker nå etter en kunderådgiver til vårt Front Office på Grilstad Marina i Trondheim som vil være med på endringsreisen.

 

Om oss

Vi er i dag en fin gjeng som jobber godt sammen, og søker nå en ny kollega  som vil være med å styrke dette laget. Du vil jobbe i et team med kompetente kollegaer, og bli en del av et solid fagmiljø med mye engasjement. Vi kan tilby en variert og interessant rolle hvor du vil få faglige utfordringer i et hektisk og godt miljø. Vi holder det vi lover og vi samarbeider for å lykkes med våre mål.

 

Hva jobber vi for?

Visma Financial Solutions AS har som mål å automatisere fakturaoppfølging for våre kunder. Dette skal vi gjøre ved å frigjøre tid, bedre likviditeten og ivareta kunderelasjoner.

 

Hva gjør en kunderådgiver? 

En kunderådgivers arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av kommunikasjon med sluttkunder og kunder for å sikre gode og varige løsninger via telefon og chat, og å foreta nødvendig saksbehandling i tråd med gjeldende lover og regler. Du må tåle et høyt tempo, tørre å utfordre eksisterende praksis og være løsningsorientert i samtaler. Din hovedoppgave er å sikre våre sluttkunder en optimal rådgivning, og vi benytter i stor grad telefon som arbeidsverktøy.

Det vil også kunne tilfalle andre oppgaver i forbindelse med selskapets løpende aktiviteter.

 

Den vi søker...

  • trives med og behersker telefon som arbeidsverktøy

  • må kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

  • jobber strukturert og søker hele tiden å finne en løsning

  • er vant med høyt arbeidstempo og takler å ha mange baller i luften

  • har gjerne erfaring fra bransjen

  • trigges av å oppnå gode resultater sammen med andre 

Annen relevant erfaring kan veie opp for manglende bransjeerfaring.

 

Det kreves plettfri vandel og orden i egen økonomi.

 

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du er samarbeidsvillig, løsnings- og resultatorientert, positiv, offensiv og omstillingsdyktig. I tillegg må du være strukturert, effektiv og beslutningsdyktig, samt god til å snakke med mennesker i ulike situasjoner. 

Arbeidstiden vil i hovedsak være mandag til fredag mellom 0800 og 1600.

 

Vi tilbyr

Visma tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og personalforsikringer som bl.a. inkluderer helse- og reiseforsikring. I tillegg har vi ferieleiligheter i Marbella og Chamonix, samt gode bedriftsavtaler som gir ansatte en rekke tilbud gjennom vårt Fordel Ansattprogram. Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre.

 

Det gjennomføres intervjuer fortløpende. 

 

Del på:

Referansenummer:

648559327

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

08.08.2021

Tiltredelse:

Så snart som mulig etter avtale

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Skonnertvegen 7 7053 Ranheim