Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support

Vil du supportere det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen? Vi søker supportmedarbeider til vår frontsupport!

Kundesupportmedarbeider

Vår Supportavdeling har behov for flere flinke folk, i kanskje Norges største SaaS-selskap, med fokus mot det viktigste vi har hos oss; våre kunder! I dag har vi over 62.000 kunder og over 200 000 brukere. Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og har en helt unik kultur drevet frem av våre verdier; Glede - Tillit - Driv! 

 

Supportavdelingen skaper stabilitet i kunde- og partneropplevelsen hos oss i Tripletex og bidrar til at våre kunder, og partnere får markedets beste oppfølging og service - da vi brenner for våre kunder! Teamet innehar høy kompetanse, driv og stort hjerterom - som ikke er redd for en utfordring!

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et innovativ og kreativt miljø. Kort forklart vil noen av dine arbeidsoppgaver være å besvare henvendelser fra våre kunder og partnere, og gi systematisk support i alle våre moduler(regnskap, lønn, prosjekt og faktura). Andre arbeidsoppgaver som det vil være muligheter for deg å bidra med er å holde opplæringswebinar for våre kunder, samt arbeid med hjelpedokumentasjon.

 

Hvem er du?

Vi tror du har en relevant utdannelse og/eller erfaring fra lignende rolle. Vi tror for å lykkes i denne rollen så evner du å lære nye systemer raskt og har generelt god systemforståelse. Du har ikke telefonskrekk og er generelt glad i å snakke med alle mulige mennesker. Vi tror du er positiv, løsningsorientert og tar utfordringer på strak arm. Du jobber selvstendig og liker å jobbe i høyt tempo.

Kjenner du deg igjen i dette? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

165328339

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

13.12.2021

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Gry Hege Weisæth

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 Oslo