Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support

Vil du supportere det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen? Vi søker supportmedarbeider til vår frontsupport!

Kundesupport

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 60 000 kunder og over 200 000 brukere. Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og har en helt unik kultur drevet frem av våre verdier; Glede, Tillit og Driv. Vi er i kraftig vekst og søker nå etter flere kolleger til vår supportavdeling. Er dette deg?

 

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et innovativ og kreativt miljø. I dag tester vi prototyper raskt, utvikler store og små features opp til 20 ganger om dagen og har takhøyde for de gode faglige diskusjonene. Det er gøy å jobbe i Tripletex, og vi er stolte av menneskene, teamene og produktet vi har skapt. Det er et team med høy kompetanse, driv og stort hjerterom - som ikke er redd for en utfordring! Vårt team skaper stabilitet i kunde- og partneropplevelsen hos oss i Tripletex og bidrar til at våre kunder, og partnere får markedets beste oppfølging og service - da vi brenner for våre kunder!

 

Kort forklart vil noen av dine arbeidsoppgaver være å besvare henvendelser fra våre kunder og partnere, og gi systematisk support i alle våre moduler(regnskap, lønn, prosjekt og faktura). Andre arbeidsoppgaver som det vil være muligheter for deg å bidra med er å holde opplæringswebinar for våre kunder, samt arbeid med hjelpedokumentasjon.

 

Hvem er du?

Vi tror du har en relevant utdannelse og/eller erfaring fra lignende rolle. Vi tror for å lykkes i denne rollen så evner du å lære nye systemer raskt og har generelt god systemforståelse. Du har ikke telefonskrekk og er generelt glad i å snakke med alle mulige mennesker. Vi tror du er positiv, løsningsorientert og tar utfordringer på strak arm. Du jobber selvstendig og liker å jobbe i høyt tempo. Kjenner du deg igjen i dette? Da håper vi å høre fra deg!

 

Høres ikke dette ganske kult ut? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

165328339

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

28.09.2021

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Gry Hege Weisæth

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 Oslo