Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Studentermedarbejder med arbejds- og ansættelsesret som sit yndlingsfag og passion for formidling

Studentermedarbejder til Legal Consulting

Kan du se dig selv rådgive virksomheder inden for ansættelsesret, udarbejde nyhedsbreve og hjælpe med at lave de bedste ansættelseskontrakter til Visma DataLøns kunder? Så er du meget muligt vores kommende studentermedarbejder i Legal. 

Legal i Visma DataLøn består på nuværende tidspunkt af syv dygtige juridiske rådgivere og én studentermedarbejder. Vi rådgiver, afholder kurser og udfører opgaver i alle aspekter inden for ansættelsesretten lige fra ansættelsen til fratrædelsen. Vi går op i faglig sparring, kvalificeret rådgivning og en uformel omgangstone. Vi kan derfor love dig en stejl læringskurve, en masse udfordringer og samtidigt en god indsigt i, hvad du eventuelt kan bruge din uddannelse til på den lange bane. 

Hvad kræver det af dig? 
Du læser jura, enten bachelor- eller kandidatstuderende til cand.jur eller cand.merc.(jur.). 

Du skal være klar på at lære - og du skal trives med at udfordre dig selv. Vi har et ønske om, at du hurtigt bliver selvkørende og kan rådgive vores kunder over telefonen og udføre lettere juridisk sagsbehandling. Herudover skal du hjælpe til med udarbejdelse af vores juridiske nyhedsbreve, opdatere vores juridiske opslagsværker, oprette sager og andre lignende opgaver. 

Derudover forestiller vi os, at du er:

  • hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger

  • klar på at rådgive vores kunder direkte

  • en god formidler, der kan tage komplekst juridisk stof og gøre det enkelt og forståeligt

  • er fagligt stærk - med en passion for ansættelsesret

  • er initiativrig og ambitiøs

  • er struktureret og får tingene gjort

  • flydende i dansk og engelsk

  • It-stærk med en god forståelse for systemer og teknologi

Det praktiske
Vi forestiller os, at du kan arbejde 15 timer om ugen med frihed til eksamener og ferie. 

Vi holder samtaler løbende og lukker annoncen så snart, vi har fundet det rette match. Send os derfor din ansøgning, cv og karakterudskrift så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte Legal Manager Amalie Stæhr Jensen, mail: amalie.jensen@visma.com tlf. 42822569. 

Hvem er Visma DataLøn?
DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Den 1. januar 2021 er vi fusioneret med ProLøn, men i det daglige fungerer Visma DataLøn som en selvstændig enhed.

Vi bor i vores nye, topmoderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen. Det er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter,  café og restaurant, er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

324970604

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Lindberg Hollegaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V