Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Senior Test Manager til stort agilt udviklingsmiljø

Visma Consulting arbejder hver dag på at gøre Danmark digital. Vi leverer IT-løsninger og konsulentbistand til primært offentlige kunder og styrelser, og vores dygtige softwareudviklere udvikler IT lige fra arkitektur til vedligehold. Vi specialiserer os i integration og samarbejde, og vores løsning kombinerer ofte mange løsningstyper og software-discipliner.

Jobbet

Vi søger en erfaren Test Manager til et større projekt for en af vores kunder. Du har en bred erfaring inden for testverdenen og kan lide at arbejde i teams, hvor du kan spille en afgørende rolle. Vi kan tilbyde spændende faglige udfordringer i et agilt udviklingsmiljø. 

Du bliver en del af et fast team, som på daglig basis arbejder tæt sammen med kunden. Du vil i den forbindelse skulle samarbejde bredt med en række udviklingsteams, kunden og eksterne leverandører.

Du vil få en hverdag med en blanding af fordybelse og ikke planlagte aktiviteter i et delvist agilt setup. Du vil deltage i planning, review og Scrums of Scrums sammen med udviklingsteams og kunden. Der vil løbende skulle udarbejdes og gennemføres testcases til Intern Integrationstest (interne leverandører i STAR City) i forbindelse med sprints. Til de fire årlige releases skal der udarbejdes End-2-end testcases til eksterne leverandører, som gennemføres sammen med de eksterne leverandører i et meget velfungerende setup. Du skal bistå de eksterne leverandører med fremskaffelse af testdata, så de kan gennemføre deres test.

I samarbejde med kunden sker løbende forbedringer af testprocessen på tværs af teams, så er du glad for at arbejde med testprocesser, har du mulighed for at påvirke disse.

 Som Senior Test Manager vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

 • Gennemgang af Epics med henblik på udfærdigelse af test
 • Oprettelse at testcases
 • Gennemførsel af test med eksterne leverandører samt intern test
 • Generering af testdata
 • Oprettelse og opfølgning på fejlsager
 • Review af testplaner, epics m.m.
 • Rapportering
 • Deltagelse i projektmøder
 • Deltagelse i Backlog Preparation

Mand og kvinde med iPad

Dine kvalifikationer

Din værktøjskasse er selvfølgelig i orden, og du har formentlig både en ISTQB og en ITIL certificering. Du er vant til at arbejde med test management i et komplekst og meget modent teknisk set-up, med koordinering mellem mange interessenter og aktører samtidig med, at du har konstant øje for processer, planer og deadlines. Du vil primært varetage planlægning og afvikling af test cases, automatiserede test samt test i agile udviklingsprocesser. Du færdes hjemmevant i testværktøjer som for eksempel Azure DevOps og Jira og har erfaring med Webservices (XML, WSDL) og sikkerhed (certifikater, OCES).

Ud over flere års erfaring som tester og med test management, er din personlighed vigtig for stillingen. Vi arbejder i dagligdagen tæt sammen med kunden og forventer derfor, at du kender værdien af en god kundedialog. Du forstår og interesserer dig for de forretningskritiske udfordringer, som kunden står overfor og du er i stand til fagligt at argumentere for dine synspunkter. Du sætter kvalitet højt på dagsordenen, er ikke bange for at sige din mening, og du har en veludviklet situationsfornemmelse. Det vil være en fordel, hvis du er vant til at arbejde med offentlige kunder i et flerleverandør-setup. 

Omkring din tekniske baggrund forestiller vi os, at du har erfaring inden for følgende:

 • Azure DevOps eller lignende test management system
 • Oprettelse og eksekvering af manuelle test cases
 • Automatiseret test (UI og unit-test) gerne Leapwork
 • Web-services (XML, WSDL)
 • Microsoft SQL Server drift, herunder skrive og eksekvere T-SQL scripts
 • SCRUM og Agil softwareudvikling
 • ITIL herunder specielt Incident og Problem Management
 • Kendskab til softwareudvikling og programmering i Microsoft .NET (gerne C#) 
 • Viden om certifikater (OCES)

Du er engageret og arbejder med opgaverne på en analytisk og systematisk måde, samtidig med at du er god til at kommunikere. Du er en udpræget teamplayer og ved, hvordan man spiller sine kollegaer gode. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.
Der er mulighed for at arbejde med Leapwork, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har erfaring med det. 

 

Det tilbyder vi

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med spændende projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker, at du skal blive så dygtig, som du selv har lyst til og derfor tilbyder vi mange forskellige uddannelsesaktiviteter- og muligheder, som både ligger i og udenfor arbejdstiden. Vi har stor fokus på, at man løbende uddanner sig og har derfor også uddannelsesdage øremærket alle vores medarbejdere. 

Som en del af vores uddannelsestilbud kan vi bl.a. tilbyde Tekniske Tirsdage, hvor du stifter bekendtskab med nye teknologier og hører oplæg fra forskellige fagpersoner. Dertil vil vi gerne sikre, at man som ansat er opdateret på, hvad der sker i de forskellige teams, og man kan med fordel deltage i vores Lunch & Learn, hvor en medarbejder fra et givent team præsenterer et igangværende projekt. Et arrangement med både faglig og social kant, er vores Pizza & Podcast, hvor man uden for arbejdstiden mødes med sine kollegaer, lytter til spændende podcast og diskuterer og debatterer indholdet heraf – samtidig med at vi mæsker os i pizza. 

Vi har en god personaleforening med fokus på mange sociale aktiviter uden for arbejdstid, masser af fredagsbarer samt sommerfest og julefrokost og et meget besøgt fitnesscenter. Vi er samtidig af den opfattelse, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på, at vi alle levererer bedst, når der er en sund balance mellem arbejds- og privatliv. 

Vores nye, store domicil i Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.

I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt. 

Ansøg derfor allerede i dag med CV og motiveret ansøgning. For spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Principal Manager Michael Boje Formann på tlf. nr. 40728350. 

 

Bliv en del af Nordens førende softwareselskab 

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at IT er involveret i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret over til at få ansættelseskontrakter sikkert i hus. 

IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

 

 

Del på:

Referencenummer:

074566900

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

10-10-2021

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Michael Boje Formann

Mobil: +45 40728350

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro