Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Account Manager med stort udviklingspotentiale

Account Manager med stort udviklingspotentiale

Har du erfaring med kundekontakt og drømmer du om at udvikle dig inden for salg? Så kom med på rejsen i vores Account Manager team, hvor du vil blive en del af et ungt og uformelt miljø, hvor der er fart over feltet. Vi er et ambitiøst team, hvor vi hver især kommer med forskellige baggrunde, så erfaringsdeling er et must for at vi lykkes, og kan tage Visma e-conomics salgsteam til nye højder!    

Vi tror på det værdiskabende salg, og derfor søger vi dig, der elsker at skabe relationer og ønsker at gøre en forskel (IMPACT), både internt og eksternt ude hos vores kunder. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for regnskab eller fintech løsninger og at du er en do’er, der er god til at eksekvere for at nå målet.  

Dine daglige arbejdsopgaver vil byde på

 • Daglig kontakt til eksisterende kunder (egen kundeportfølje), samt etablering af kontakt til potentielle kunder

 • Booking samt afholdelse af møder

 • At udfordre og rådgive vores kunder med det formål at give dem de bedste forudsætninger for at benytte vores produkter

 • Booke uddannelsesdage med hjælp fra vores Presales konsulenter

 • Planlægge og deltage på messer og konferencer mv.

 • Vedligeholdelse i CRM (Superoffice)

 • Indsamling af produkt feedback

 

Teamet 

Du bliver en del af Account Manager teamet i Visma e-conomics salgsafdelingen. Vores mission er at skabe IMPACT. Og med IMPACT mener vi, at vi ønsker at gøre en positiv forskel i alle de aktiviteter vi laver internt som eksternt. Account Manager teamet er en del af fire teams, der tilsammen udgør vores salgsafdeling. Dit kommende team består i dag af seks kolleger, som alle hver dag knokler for at gøre en forskel, og samarbejder på tværs. Dette både i salg, men selvfølgelig også i resten af organisationen. En anden meget vigtig del af vores kultur er, at vi interesserer os for hinanden, og har meget fokus på at spille hinanden gode.  

Vi drømmer om en profil med følgende kompetencer

 • Trives med at opbygge og vedligeholde relationer

 • God forretningsforståelse i forhold til workflows, og evnen til at sætte dig ind i nye områder og projekter

 • Flair for IT, apps og online værktøjer

 • Erfaring med bogføring eller/og salg er en fordel

For at trives og få success i stillingen er det vigtigt, at du er struktureret, selvstændig, nysgerrig og opsøgende. Du skal være klar på at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandringer er en del af dagligdagen.

 

Når du starter hos os får du

 • En professionelt stærkt og engagerende arbejdsplads

 • En yderst støttende og ung teamkultur

 • En fleksibel arbejdsplads

 • Et internationalt og innovativt miljø 

 • Arbejdsgiverbetalt pension og sundhedsforsikring

Næste skridt
Vi glæder os til at lære dig at kende. Send gerne din motiverede ansøgning samt dit CV. 

Ideelt set besættes stillingen pr. 1. marts 2022, og samtaler afholdes løbende. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Cecilie Heie på Cecilie.Heie@visma.com.

 

Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Den første maj flyttede vi ind i vores domicil i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas virksomheder i hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores nye kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere og det bliver den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores nye hjem bliver et sted for viden og innovation og skal være med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

117019153

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Cecilie Heie

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V