VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

IT-Projektleder til Visma Consulting i København

 

Nu har du muligheden for et job, hvor du er med til at gøre en forskel også i virkeligheden. Teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet og vores dygtige kollegaer binder det hele sammen - Vil du være med? 

 

Er du en handlekraftig og løsningsorienteret Projektleder med teknisk indsigt, der er motiveret af at lede, inspirere pg motivere andre og har erfaring med at drive kunderettede projekter? Leder du efter et job, som du kan vokse i og tage dine kompetencer til det næste niveau, i en virksomhed i vækst? Trives du godt i en mindre virksomhed, tæt på kollegerne, men ser du også fordelen i at have en stor koncern i ryggen? Så er du måske vores nye kollega i Visma Consulting.  

 

Kort om rollen

I rollen som agil Projektleder vil du sammen med dit projektteam sideløbende drive ét til flere projekter, som understøtter vores kunder i deres forretningsgange. 

Du har en tæt kontakt til den enkelte kunde og ejer den løbende dialog vedrørende projektet, samtidig med at du planlægger og styrer leverancen og projektteamet. Du sætter dig grundigt ind i kundens forretning og tager ansvar for at lede projekterne hen mod de rigtige løsninger. Vi arbejder både med sundhedsfaglige løsninger samt komplekse digitale platforme hos vores private kunder. Du får derfor en spændende hverdag, hvor du som projektleder skal facilitere den agile proces og sørge for at styre kunden godt i mål indenfor de aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer. Vi arbejder agilt efter Scrum metoden, hvorfor det forventes, at du er stærk i denne disciplin.

 

 

Dine udviklingsmuligheder

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen, som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Vismas medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. 

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det: ”En verden af muligheder”. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Dine opgaver som projektleder vil bl.a. være at:

 • Sikre overholdelse af projekt- og tidsplaner

 • Sikre at aftaler og kontrakter med kunden overholdes

 • Kommunikere tydeligt med projektets styregruppe 

 • Sikre projektteamets trivsel og motivation

 • Håndtere interne og eksterne interessenter

 • Facilitere workshops, processer og statusmøder med kunden og internt i teamet

 • Lede dine teamkolleger i den rigtige retning på faglighed og udvikling 

Planlægning

 

Konsulent forklarer

Dine kvalifikationer

I forhold til faglige kompetencer forventer vi du kommer med:

 • En IT teknisk uddannelse på min. bachelorniveau kombineret med +3 års erfaring fra IT udviklingsbranchen

 • +2 års erfaring med ledelse af IT-projekter til private/offentlige kunder, hvor du har haft leveranceansvaret for mindre- og mellemstore digitaliseringsprojekter og har arbejdet med de basale elementer af projektledelse, såsom: Kravspecificering/scoping, tids- og økonomistyring, change management, risikostyring, teamledelse og rapportering

 • Erfaring med projektledelse fra udvikling- og implementering af forretnings/fagsystemer

 • Erfaring med forskellige udviklingsmodeller som Scrum og Vandfald

 • Erfaring med ledelse er et plus men ikke et krav

 • Gode sproglige kundskaber både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk

 • Hands-on erfaring med udvikling af IT-systemer som f.eks. udvikler eller arkitekt er en fordel men ikke et krav

 • Har du Scrum Master og/eller PRINCE2 certificeringer, er det en fordel

 

Dine personlige kompetencer

I forhold til personlige kompetencer søger vi en der: 

 • er en effektiv projektleder, der er god til at delegere og samtidig sikre trivsel og motivation i projektteamet

 • er en stærk kommunikator, der er tillidsvækkende og god til at bygge og vedligeholde relationer til kunder og kollegaer 

 • er systematisk, har overblik og ved hvornår detaljen er vigtig

 • er på forkant med projektets aktiviteter, som du styrer med sikker hånd

 • en der evner at håndtere de udfordringer, der opstår både internt/eksternt, og skaber win-win løsninger for kunden såvel som for projektet

 • er interesseret i og har flair for økonomi og kommerciel udvikling

 

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

 

Del på:

Referencenummer:

383419157

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro