Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS

Ønsker du og digitalisere Norge og trenger nye utfordringer som Seniorutvikler?

Seniorutvikler

Har du en genuin lidenskap for teknologi og vil bruke dine ferdigheter som utvikler til å utgjøre en forskjell for samfunnet? Da kan vi love at Visma er stedet for deg!

Hos oss vil du jobbe med techstack som C#, .NET, .NET.Core, ASP.NET og Angular. Du vil være med på å utvikle en skybasert løsning innen Lønn & HR, som brukes av Norges største arbeidsgivere.

Du kommer til å jobbe i et team på 5 utviklere som bruker smidig utviklingsmetodikk og verktøy som GitHub, TeamCity, Jira og Confluence.

 

Som utvikler i vårt team vil du:

 • Ta del i Europas største utviklingsmiljø

 • Bli en del av et team, med sterk satsing på faglig utvikling

 • Utvikle deg og bruke dager til å heve din egen kompetanse innenfor områder som du selv velger

 • Få erfaring med utvikling av webapplikasjoner i et skybasert miljø

 • Delta i hele utviklingsprosessen. Alt fra kommunikasjon med kunden, spesifikasjon/løsningsforslag, utvikling og leveranse

 • Samarbeide tett med andre utviklere, testere og tjenesteeier innenfor teamet for å lage den beste løsningene for kundene

 • Sikre 100% tilgjengelighet for et system som er driftskritisk for våre kunder, og gjennom det utgjøre en forskjell og bidra til at våre kunders ansatte får en bedre arbeidshverdag

 

Vi tror du har:

 • Bachelorgrad eller høyere innen IT,  men realfaglig kompetanse kan kompensere for dette

 • Brennende interesse for teknologi og at du liker å holde deg oppdatert

 • Er serviceinnstilt, løsningsorientert og kvalitetsbevisst

 • Kjennskap til et eller flere av disse fagområdene: C#, .NET, .NET Core og Angular

 • Et ønske om å bli ekspert på å utvikle løsninger for skytjenester som f.eks. Azure

 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon, både på norsk og engelsk

 

Gode grunner til å velge Visma:

Gode grunner til å velge Visma:

Visma Enterprise AS har vi 13 kontorlokasjoner i Norge. Totalt er vi 700 ansatte lokalisert i syv land og har hele verdikjeden fra produktutvikling til salg, leveranse og support. Vi er en organisasjon i vekst og hos oss får du en målrettet og fleksibel arbeidshverdag i et nytenkende faglig miljø, som er med på å digitalisere offentlig sektor. 

Visma har Europas største utviklingsmiljø for skytjenester. Det innebærer at du vil inngå i et stort internasjonalt fagmiljø med svært dyktige, inkluderende, omgjengelige kollegaer, og vil ha gode utviklingsmuligheter. Vi setter kvalitet høyt, dyrker og utvikler vårt kompetansemiljø, med sterk satsing på ulike former for faglig utvikling i Tech Academy. Bli bedre kjent med oss  her: https://developer.visma.com/work-at-visma/personal-development/

I tillegg har vi "Developer day" hvor det er satt av dager hvor du kan utforske ny teknologi eller andre interesser knyttet til programutvikling. 

Vi er en inkluderende arbeidsgiver og vil ha et stort mangfold i vårt arbeidsmiljø. Vi vurderer alle kvalifiserte søkere uansett bakgrunn. Å ta vare på hverandre, er en del av kulturen hos Visma. Derfor har vi blitt kåret til Norges mest inkluderende arbeidsplass 2021. 

Selv om vi er i vekst vil du oppleve at du blir en del av en stabil og trygg arbeidsplass hvor vi er opptatt av at du skal skinne både på jobb og på hjemmebane. Vi har gode ordninger og kan tilby deg konkurransedyktige betingelser med attraktive pensjon og forsikringer.

Her vil du få kommet inn i et spennende fagmiljø med svært høyt kompetansenivå hvor du får mye faglig og personlig utvikling. På sikt vil man kunne utvikle sin kompetanse og ferdigheter til å blant annet jobbe som Software Architect og Security Manager. Sist men ikke minst - vil du bli en del av et team der alle tar i et tak og heier på hverandre!

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Arbeidssted: er Oslo eller Kristiansand. Arbeidssted blant Vismas andre 11 lokasjoner kan også vurderes. 

Søknadsprosess: Vi trenger ikke et søknadsbrev. Det eneste vi trenger fra deg er at du laster opp din CV, så hører du fra oss!

Nysgjerrig og vil vite mer? Ta gjerne kontakt med Group Manager, Thor Richard Hanssen på 93095085 / thor.hanssen@visma.com

Karrieremulighetene er mange, på sikt vil man kunne utvikle sin kompetanse og ferdigheter til å blant annet jobbe som Software Architect og Security Manager.

 

Arbeidssted: Oslo eller Kristiansand. Arbeidssted blant Vismas andre 12 lokasjoner kan også vurderes.

Søknadsprosess: Vi trenger ikke et søknadsbrev. Det eneste vi trenger fra deg er at du laster opp din CV, så hører du fra oss! Vi vurderer kandidater fortløpende.

Nysgjerrig og vil vite mer? Ta gjerne kontakt med Group Manager, Thor Richard Hanssen på 930 95 085/ thor.hanssen@visma.com

 

Del på:

Referansenummer:

937170776

Fylke:

 • Agder
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

24.10.2021

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo eller Kristiansand

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0277 Oslo