VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

Solution Architect og Lead Developer til digitaliseringsteam hos Visma Consulting

Nu har du muligheden for et job, hvor du er med til at gøre en forskel også i virkeligheden. Digital teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet, og vores dygtige mennesker binder det hele sammen - Vil du være med? 

 

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen for borgere, offentlige instanser og private virksomheder. Omdrejningspunktet er leverancesikkerhed og it-løsninger, der understøtter foranderlige behov. Det er den måde, vi skaber værdi for mennesker og samfund.

 

Er du Solution Architect eller  Lead developer på .net platformen, gerne med en solid erfaring på Azure og med erfaring fra kunderettede projekter? Så er du måske vores nye kollega i Visma Consultings nye digitaliseringsteam.  

 

Kort om rollerne

Du kommer til at medvirke til at opbygge et nyt team i Visma Consulting. Teamet skal bidrage til den rivende udvikling vi er i som virksomhed, og du forventes (ligesom dine kolleger) at skulle arbejde med en lang række foreskellige teknologier på tværs af en divers portefølje af kunder og projekter. Teamet har dog særlig fokus på private virksomheder og Azure-baserede digitalseringsprojekter. I rollen vil du referere til en Teamleder/Project Manager, der har det daglige ledelsesmæssige ansvar for de projekter/leverancer, som teamet arbejder på. Gennem dine tekniske kompetencer og erfaring forventes du at gå forrest i teamets leverancer og medvirke til at sikre, at vi leverer professionelle løsnigner, som vores kunder – og vi – kan være stolte af.

Du vil i rollen få rig lejlighed til at udvikle både dine tekniske- og ledelsesmæssige kompetencer i en virksomhed, der lægger høj vægt på begge dele

 

Dine kvalifikationer

 I forhold til faglige kompetencer forventer vi du kommer med:

 • En IT teknisk uddannelse på min. bachelorniveau. 

 •  +3-5 års erfaring med løsningsarkitektopgaver eller Lead udvikleropgaver på .net platformen og gerne på Azure projekter på tværs af private og offentlige kunder.

 • Erfaring fra udvikling- og implementeringsprojekter på forretning/fagsystemer i Azure vil være et plus.

 • Du har måske også erfaring fra Azure app service og Azure service stacken.

 • Du har erfaring med forskellige udviklingsmodeller, f.eks. Scrum og Vandfald.

 • Derudover forventer vi du kommer med gode sproglige kundskaber i både skriftlig og mundtlig dansk. 

 • Erfaring med Presales-aktiviteter fra digitalseringsprojekter, herunder Azure-baserede projekter, vægtes positivt

 • Har du de rigtige MS.net og/eller Azure certificeringer (M-AZ203 eller M-AZ300), er det et plus. 

 

I forhold til personlige kompetencer søger vi personer, der er: 

 • En kommunikator, tillidsvækkende og  god til at bygge og vedligeholde relationer til kunde og kollegaer. 

 •  Systematisk, har overblik og ved hvornår detaljen er vigtig.

 • På forkant med projektets aktiviteter.

 • En teamplayer, der også evner at håndtere de udfordringer, der opstår og skaber win-win løsninger for kunden, såvel som for projektet.

Dine udviklingsmuligheder

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen, som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks


Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Visma-team

 

Planlægning

 

Samtale

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

311752422

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro