Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling

Norges råeste sommerjobb til det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen!

Norges råeste sommerjobb

Vi vil nærmere Fintech - byggeklossene finnes, men vi har bare ikke funnet helt ut hvordan vi skal sette de sammen hos oss. Vi ser etter kreativ kraft mot Fintech verden. Vil du være med?

Vi i Tripletex er alltid på utkikk etter skarpe hoder - som kan hjelpe oss med å fortsette utviklingen av markedets mest innovative økonomisystem! Vi håper at du vil bidra med kreative løsninger til komplekse utfordringer og utfordre det som er. Vi vil gi deg muligheten til å sette det du lærer på universitetet eller høyskole ut i praksis. Og hvem vet - kanskje blir vi kollegaer i fremtiden?

 

Hva skal du gjøre i løpet av sommeren?

De første dagene vil  du få en god introduksjon til Tripletex, vår teknologistack og utviklingsrammeverk, og ikke minst så blir du kjent med alle de hyggelige folka som jobber hos oss!

Deretter begynner moroa for alvor! Du vil få jobbe tett sammen med UX, QA, produkteier og andre roller i våre kryssfunksjonelle team. På denne måten vil du få god innsikt i hvordan en utvikler-hverdag ser ut i Tripletex. Prosjektet du skal jobbe på kommer til å ha fokus på å løse et reelt kundecase og du vil på denne måten kunne være med på å potensielt gjøre hverdagen enklere for 200.000+ kunder. Hos oss har alle eierskap til produktene vi leverer og her er det rom for å satse, prøve og feile. Gjennom kontinuerlig utrulling releaser vi små og store features opp til 20(!) ganger om dagen. Dette betyr at veien fra idé til kundeverdi er kort. Vi har som alltid mål om å produksjonssette features før du er ferdig med prosjektet og vi sikter oss nok en gang inn på et prosjekt med braksuksess!

 

Her ser dere resultatet av tidligere suksess sommerstudenter har hatt hos oss etter kun 6(!) uker.

Når skal du jobbe hos oss?

Sommerstudentener hos oss begynner i midten av juni og ferdige i midten av august. Vi legger opp til 2-ukers ferie i juli måned.

 

Hvem er du?

Du drømmer om å jobbe som utvikler, med interesse for fullstack mot frontend. Du elsker å boltre deg i nye konsepter og teknologier, samtidig som du evner å sette brukervennlighet og kunden først. Du trives med å jobbe i team og er god til å ta en idé og omgjøre den til noe håndfast.

Du studerer gjerne datateknikk, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller tilsvarende, og går gjerne i 3.-5. klasse.

 

Høres ikke dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Annet:

Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene.

Del på:

Referansenummer:

789823560

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.01.2022

Adresse: