Visma Consulting Vest Visma Consulting Vest Visma Consulting Vest Visma Consulting Vest Visma Consulting Vest

Ingeniørpraktik 2022 Aarhus

Din fremtid starter i Visma 

Bliv en del af ambitionen - og få en karriere i en af Europas førende softwarevirksomheder

 

Er du ambitiøs, målrettet og nysgerrig af natur? Kunne du tænke dig en karriere inden for IT og cloud software?
Vi søger dygtige og ambitiøse ingeniørpraktikanter, der brænder for at udvikle fede digitale løsninger, og som ønsker at få masser af hands-on erfaring

Hvem er Visma?

Visma er en softwarevirksomhed, der er blandt Europas førende inden for fremtidssikrede softwareløsninger og konsulentydelser, der forenkler forretningsprocesser i private og offentlige virksomheder. Vi er førende leverandør af produkter, ydelser og specialdesignede it-løsninger, som effektiviserer virksomheder i Danmark. 
I Visma Consulting er vi i alt 600 dedikerede medarbejdere, der udvikler og implementerer digitaliseringsløsninger på livet løs. På kontoret i Aarhus, sidder vi lige nu 25 stærke profiler. Flest ITudviklere, en del forretningskonsulenter, projektledere og UX´ere. 
Vi arbejder både med private og offentlige kunder, hvor vi laver projekter som skaber sammenhæng på tværs af systemer, processer og organisatoriske skel. Projekterne tager udgangspunkt i de organisatoriske behov, og der er således ofte tale om skræddersyede digitaliseringsløsninger.

Hvordan er praktikken?

Lige nu søger vi en ingeniørpraktikant fra Diplomingeniøruddannelsen. Som praktikant får du et alsidigt forløb, hvor du indgår på linje med dine kolleger, og hvor vi lægger stor vægt på at have et miljø, hvor læring og resultater betyder mere end bureaukrati og ”sådan plejer vi at gøre”. Du kommer fra dag 1 til at arbejde med konkrete opgaver, som du er med til at sætte ”live” hos kunder under praktikken. 
Vores filosofi er, at dygtige medarbejdere med frihed til at bruge deres talent skaber større resultater end tunge, bureaukratiske processer. Og det virker, for vi fastholder vores kunder – og får stadig flere nye.
Hovedvægten er på softwareudvikling som teknisk disciplin, men du vil også få fingrene i estimering, usability, arkitektur, planlægning, integration, idriftsættelse, test, support og evaluering.

Du kommer især til at arbejde med webudvikling i .NET/.NET Core og Visual Studio. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med webudvikling og har en generel forståelse for at arbejde med og mod databaser. Vi arbejder bl.a. med: ASP.NET MVC, JavaScript/TypeScript, CSS/SASS, React, Entity Framework m.fl.
I praktikken vil du indgå i et team, hvor du arbejder i samspil med dine kolleger. Du får også en fast mentor, og vi lægger vægt på, at du lærer gennem konkrete udfordringer.

Om dig som praktikant

Vi forventer, at du har styr på design patterns og principper, objektorienteret udvikling både teoretisk og praktisk, og at du interesserer dig for softwarearkitektur og softwaredesign. Det er et krav, at du har arbejdet med .NET og Visual Studio på studiet. 
Som person er du udadvendt og trives i et åbent og socialt miljø. Vi forventer, at du er ærlig, selvstændig og ansvarsbevidst, og at du er nysgerrig efter at forstå kundernes forretning og brugernes behov. 
Du har allerede vist, at du kan tilegne dig ny viden gennem dit studie og har gode karakterer med i bagagen. 

Vi tilbyder

 • Dygtige og imødekommende kolleger
 • Højt fagligt niveau
 • Konkrete opgaver og udfordringer
 • Masser af læring, udfordringer og grin i hverdagen
 • Inspirerende og lækre lokaler i Pakhusene på Aarhus Ø
 • En bred vifte af sociale arrangementer

Det praktiske

 • Opstart Februar 2022
 • Ansøgningsfrist 1. december 2021
 • Praktikken er lønnet
 • Husk at vedlægge CV og foreløbige karakterer


Ansøgning

Vi betragter praktikforløbet som en almindelig ansættelse. Derfor skal du sende en ansøgning inkl. CV og karakterer, som kan danne basis for en praktiksamtale, hvor vi sammen kan afstemme forventninger.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jannie Skeldrup, HR Coordinator + 45 92 15 03 40 (jannie.skeldrup@visma.com).

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Visma Consulting holder til i Carlsbergbyen i København, samt i Pakhusene i Aarhus, som er det nye hjemsted for flere af Vismas divisioner og selskaber i Aarhus. Her bliver du kollega med ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden. Visma i Aarhus er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

804897638

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Praktik

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-12-2021

Tiltrædelse:

01-02-2022

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

Jannie Skeldrup

Mobil: +45 92150340

Hjemmeside:

http://www.ditmer.dk

Kontoradresse:

Mariane Thomsens Gade 2F, 8.sal 8000 Aarhus