Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Er du en DevOps ingeniør som føler deg hjemme i skyen?

DevOps ingeniør

Brenner du for Continuous integration/ Continuous deployment, infrastructure as code, og har et ønske om å skape fantastiske digitale tjenester? Hos oss kan du bidra til å effektivisere Norge, samtidig som du får brynet deg på noe av det hotteste og mest krevende innen devops i dag.

Vi søker nemlig flere DevOps engineers som kan bistå til vår nye, skybaserte satsning på lønn og HR. Primært arbeidssted er Oslo, Stavanger, Fredrikstad eller Porsgrunn - men vi har kontorer rundt i hele Norge og er fleksible med tanke på muligheter for arbeidssted, hjemmekontor, hyttekontor og workcation / staycation i f. eks våre firmaleiligheter i Marbella eller Chamonix.

I denne rollen vil du jobbe med de absolutt nyeste verktøyene innenfor AWS, som f. eks. CDK, CloudFormation, Pipelines, Lambda, API Gateway, DynamoDB, SQS, SNS, Fargate, ECS, osv. Integrasjoner mot andre løsninger og tjenester i Visma er også noe du vil være med på å designe og utvikle. 

Vi ser etter deg med erfaring fra skybaserte tjenester. Det er fordel om du har erfaring med scripting og å skrive infrastruktur som kode. Du er glad i både teknologi og mennesker og trives med å eksperimentere og arbeide i hurtige iterasjoner. Vi vil ha noen som utvikler seg kontinuerlig og liker å gruble på hvordan ting kan gjøres bedre. Du har også relevant høyere utdanning og gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Kontakt:  For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Rune Sjølie, Service Owner, telefon: 957 66 534, E-post: rune.sjolie@visma.com

Søknadsfrist: 1.11.2021, men vi oppfordrer deg til å søke så fort som mulig. Vi vurderer søkere fortløpende. 

Visma består av flere selskaper - og Visma Software er ett av disse. Visma Software er et innovativt teknologiselskap som utvikler og selger fremtidens software. Vi leverer forretningssystemer som bidrar til å effektivisere virksomheter gjennom teknologi. Våre største produktområder er innen økonomi, HR og business intelligence. Vi er 400 engasjerte ansatte som jobber fra ulike lokasjoner i både Norge og ute i Europa. Hovedkontoret er i Oslo. I 2020 omsatte vi for over 1 mrd kr.

Selskapet er i sterk vekst og du vil alltid ha gode utviklingsmuligheter - både personlig, faglig og karrieremessig. Våre svært dyktige kolleger bidrar til et aktivt fagmiljø på tvers av team og vi fokuserer på din kompetanseutvikling.

I tillegg tilbyr vi selvfølgelig konkurransedyktige betingelser, fleksibilitet ift. hjemme-/hyttekontor, worcationmuligheter, gode pensjons- og forsikringsvilkår, helseforsikring, familievennlige velferdsordninger samt et omfattende fordelsprogram.

Nøkkelord: Agile, lean, continuous improvement, development, smidig, utvikling, DevOps, UX, kanban,Typescript, Angular, React, rxjs, NgRx, Jasmine, SASS, C#, .Net, .Net Core, AWS, Micro Services, Serverless, Backend, Lambda, Docker, REST, OpenAPI

Del på:

Referansenummer:

716828303

Fylke:

  • Viken
  • Oslo
  • Rogaland
  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.11.2021

Arbeidssted:

Oslo, Porsgrunn, Fredrikstad, Stavanger

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo