Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Studerende med flair for mennesker til Customer Care

Vi søger dig, der kan lide at bruge dine kommunikative evner til at hjælpe andre, så de kan få ligningen til at gå op. 

Hvad har vi brug for din hjælp til? 
Hver måned taster vi i Visma DataLøn og ProLøn lønninger for vores Blanketkunder. Hvad betyder det, tænker du? Det hjælper vi dig selvfølgelig med at finde ud af, så du inden for kort tid er 100 meter mester. Du bliver en del af et team på 20 dedikerede Customer Care konsulenter og studerende, der hver dag brænder for at levere den bedste service og rådgivning til vores 60.000 DataLøn kunder. Vi servicerer vores kunder inden for lønspørgsmål over telefon, chat og e-mail. En del af dine opgaver vil derfor foregå over telefonen, hvor du både skal have mod på at tage indgående og udgående opkald og tale med verdens bedste kunder. 

Hvad forventer vi af dig? 
Du er studerende og synes, at det kunne være spændende at være en del af en IT virksomhed i vækst. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye systemer og give en masse energi og personlighed gennem telefonen.
Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne på bachelorniveau - men vi går ikke særligt meget op i, hvilket studie du kommer fra - det vigtigste er din personlighed.
Vi forventer, at du:

  • er udadvendt og god til at falde i snak med andre mennesker
  • er komfortabel i at arbejde med tal 
  • er omhyggelig og har en toptunet koncentrationsevne, da noget af arbejdet er rutinepræget   
  • trives godt i et højt tempo og du har måske før arbejdet med kundeservice
  • ikke skræmmes af en dag fyldt med udgående og indgående kald til- og fra vores kunder

Det praktiske
Vi forestiller os, at du kan arbejde 10 timer/ugen med mulighed for mere/mindre i perioder, hvor vi naturligvis tager hensyn til dit studie. Vi afholder samtaler løbende - tøv derfor ikke med at sende os din motiverede ansøgning og CV. 
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Jan Koch, som er Customer Care Manager, på +45 42 82 27 17

Hvem er Visma DataLøn?
DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Den 1. januar 2021 er vi fusioneret med ProLøn. 

Vi bor i vores nye, topmoderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen. Det er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter,  café og restaurant, er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

299493112

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jan Koch

Telefon: +45 42822717

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V