Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Data Analyst til Customer Insights - studerende med udadvendt profil og analytisk snilde

Data Analyst til Customer Insights - studerende med udadvendt profil og analytisk snilde

Ser du indsamlingen af primær data, som alfa omega for at træffe forretningskritiske beslutninger?  Føler du at magien sker i krydsfeltet mellem kvant og kval? Og synes du, at SQL er sproget, alle burde tale? Så kan det være dig, vi leder efter! 

Som Data Analyst vil du arbejde med alt fra design af undersøgelser, indsamling og bearbejdning af data til endelig rapportering. Vores allerstørste fokus er at møde vores kunder i øjenhøjde - vi tror på, at netop denne datakilde er uvurderlig, når vi skal finde frem til vores kunders behov. For at styrke vores resultater  søger vi dig, som kan hjælpe os med at blive endnu stærkere til at underbygge vores konklusioner med afsæt i sekundær data. Vi servicerer i dag 160.000 små og mellemstore virksomhedskunder, og vi søger altid den hellige gral af valid data, der kan give os indsigt i kundernes behov, så vi er i stand til at træffe og drive beslutninger, der giver os stærke kommercielle resultater.

Vi ser dig brænde for at arbejde i krydsfeltet mellem kvantitativ og kvalitativ analyse. Vi ser, at du enten har haft erfaring gennem dit studie eller har haft praktisk erfaring fra tidligere job. Vi søger specifikt dig, der vil få ansvaret for at trække data fra vores SQL-database - med nok forretningsindsigt til, at du kan trylle de kolde tal om til forretningssprog. Vi ser derfor også rigtig gerne, at du mestrer at visualisere dine resultater med baggrund i dine kompetencer i Tableau.

Du synes vores snitflade mellem direkte kundekontakt og dataanalyse er spændende. Vi arbejder i Team SCALE med et fokus på indsamling af primær data - for at få kundens direkte feedback implementeret i vores problemløsning på tværs af organisationen - lige fra produktudvikling til vores gå-til-markedet team. Vi ønsker gående fremad at berige vores kvalitative analyser med sekundær data - for at fremhævede relevante pointer står endnu skarpere. At få kundens stemme rundt i organisationen er det vigtigste for dig! 

Om os
Du vil blive en del af Team SCALE i vores kundeserviceafdeling Planet WOW. Vores fornemmeste opgave er at skabe ekstraordinære kundeoplevelser for alle vores +160.000 kunder & 9.000 bogholdere og revisorer. Det gør vi primært på e-copedia, forum, ved bug-rapportering og ved nye produktlanceringer. Vi holder ligeledes kundeinterviews for at lære vores kunders hverdag bedre at kende. Det gør vi, i dag, 8 kollegaer til sammen på tværs af opgaver. Opgaverne arbejder vi benhårdt på at løse - altid med et smil på læben og med et overskud til naturlige, sjove afbræk i hverdagen, der skaber et sjovt team at være en del af, som vil tage imod dig med åbne arme.

Om dig
Du har hjertet på det rette sted og er hjælpsom af natur - du er ydmyg, respektfuld og ærlig - både over for kolleger og kunder! Du går på en videregående uddannelse inden for IT, forretningsanalyse, erhvervsøkonomi eller lignende.

Du har en glad og positiv tilgang til det at gå på arbejde og være en del af et team. Det smitter derfor at på din tilgang til at håndtere de opgaver, der falder din vej.

Du finder det at forstå vores kunder gennem dialog lige så spændende som at skrive den helt korrekte query, og så ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • SQL eller lignende database programmeringssprog.

  • Microsoft Excel & Tableau.

  • Python eller lignende programmeringssprog.


Samtidig er det et krav, at du skriver og taler flydende dansk.

Ansøgning
Hvem er bedre til at fortælle os mere om dig end dig selv? Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler med opstart til november. 
Stillingen er minimum 15 timer om ugen gerne fordelt på to hele dage, men vi tilpasser det selvfølgelig dit skema i forhold til travle perioder på studiet.

 

Om Visma e-conomic
Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 300 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.
Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

213194749

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

01-11-2021

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Casper Hertz

Mobil: +45 31340649

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V