Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg

Har du erfaring fra regnskap med ønske om å forenkle hverdagen til dem rundt deg? Tripletex søker Fagkonsulent!

Fagkonsulent

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 60 000 kunder og over 200 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Som teknologibedrift har vi en helt unik kultur drevet frem av våre verdier Glede, Tillit og Driv. Tripletex er i kraftig vekst, og vi ser nå etter vår neste Fagkonsulent!

 

Du vil være en del av vårt Partner & Customer Care team som består av 7 engasjerte og kompetente kolleger! Vårt team sikrer onboarding og opplæring i kunde- og partneropplevelsen hos oss i Tripletex og bidrar til at våre kunder, og partnere får markedets beste oppfølging - da vi brenner for våre kunder. Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et innovativ og kreativt miljø. Du vil være første kontaktpunkt og ha en sentral rolle i at våre kunder får en flying start i sin reise i vårt system. Du vil jobbe tett med vår Salgs- og Supportavdeling. Du vil være med på å levere det beste ERP-produktet på markedet, og jobbe med et team som virkelig brenner for det de driver med.

 

Som vår Fagkonsulent vil du være med på å optimalisere fremtidens regnskapsførsel! Gjennom din produktkunnskap og praktiske arbeidserfaring vil du bistå våre brukere, og en stor del av hverdagen din vil være å dele dette gjennom å holde foredrag, presentasjoner, workshops og onboardinger. Vi tror derfor du er en person med masse energi, driv og som brenner for å hjelpe dem rundt deg - som ikke er redd for en utfordring! Vi investerer i våre ansatte og det innebærer at du vil få muligheten til å videreutvikle deg, og jobbe i et miljø som er opptatt av nyskapende teknologi.

 

Vi tror du har utdannelse og arbeidserfaring innen økonomi - hvor en stor fordel vil være fra et regnskapsbyrå. Du har erfaring fra regnskap A-Å, gjerne fra ulike kunder og ulike bransjer. Vi tror dette vil være en stor fordel for å kunne sette seg inn i situasjoner og arbeidshverdagen til våre ulike kunder, og partnere. Du evner å skape tillit, har en pedagogisk tilnærming og er trygg i deg selv. Du er godt komfortabel med å holde presentasjoner med et glimt i øyet. Du har en sterk muntlig, og skriftlig fremstillingsevne i både norsk og engelsk.

 

Høres ikke dette spennende ut? Ikke nøl med å ta kontakt!

Del på:

Referansenummer:

518110652

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

29.10.2021

Arbeidssted:

Oslo, Skøyen

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 Oslo