Visma Consulting Visma Consulting Visma Consulting Visma Consulting Visma Consulting

UX Designer

UX Designer med en senior i maven

Har du ambitioner om at levere User Experience Design på højeste plan og brænder for at designe og udvikle brugeroplevelser på 1. klasse?

Så står vi klar med en spændende stilling i vores UX-team, hvor du får muligheden for at få en central rolle i en ambitiøs organisation, der arbejder med at skabe de bedste digitale løsninger på markedet.

Du har 3-5 års erfaring inden for UX & design og har opbygget en solid værktøjskasse. Du har mod på mere og er klar på at sætte dig selv endnu mere i spil sammen med kunder og kolleger.

Du tænker digitalt, er nysgerrig af natur og har en stor indlevelsesevne. Du foretrækker at være en del af hele designprocessen fra at identificere behovet hos kunden til at designe den endelige løsning - at gå fra udfordring til effekt! Med andre ord, så har du en bred profil når det gælder UX Design. 

Du lader dig ikke nøjes med business as usual – du er altid på udkig efter at forbedre og optimere både arbejdsgange og processer, og er ikke bange for at prøve nye metoder og værktøjer af. 

Det er vigtigt for os, at du har lyst til at udvikle vores fællesskab og faglighed, og har lyst til aktivt at bidrage til at udvikle vores UX- og designteam. 

En rolle med indflydelse

Vores ambition er at være katalysator, der er med til at innovere vores kunders forretning og skabe digitale koncepter, der kan valideres hos brugerne. Du skal være med til at sikre, at vi udvikler de rette løsninger, der rykker kundernes forretning og gør brugerne glade. 

Din dagligdag vil spænde bredt, lige fra kundemøder, workshops, analyser, trends og til at udvikle koncepter og wireframes. 

Opgaver

 • Sætte dig ind i og navigere i nye forretningsområder og komplekse domæner

 • Identificere kundernes udfordringer, indsamle kunde- og brugerbehov og formidle løsninger og anbefalinger til kunder og dine kollegaer

 • Skabe rammerne for innovationsprocesser og facilitere workshops for dine kolleger og sammen med kunder

 • Kortlægge digitale løsninger og services vha. brugerrejser, flows- og informationsarkitektur

 • Udtænke og designe prototyper og løsninger fra bunden eller i forlængelse af et design-system. Du anvender de rette interaktions-principper i specifikke sammenhænge for at skabe den bedste brugeroplevelse

 • Præsentere og argumentere for den rette brugeroplevelse og løsning i forhold til kundens forretning. Du kan tænke i nye forretningsmodeller med udgangspunkt i kunden og deres forretning

 • Overlevere design til udvikling ved at lave specifikation, løbende sparre med og udfordre udviklerne og sikre at designet lever op til specifikation og brugerbehov

 • Løbende videreudvikle vores interne designsystem sammen med dine kollegaer

 Vores forventninger til dig

 • Du har som UX- og designkonsulent mindst 2 års erfaring fra en lignende stilling og har en relevant uddannelse

 • Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig i rollen som konsulent, der tager ejerskab over designprocessen og hjælper kunden med deres digitale strategi fra idé til implementerede løsninger

 • Du er ikke bange for at udfordre kunden og dine kollegaer, fordi du ved, at din faglighed er afgørende for at skabe succesfulde løsninger

 • Du har styr på din værktøjskasse og er fortrolig i at arbejde med redskaber som Miro, Sketch og Figma

 • Du har en stor interesse i design thinking, agile og product management og udfordrer løbende dig selv, dine kollegaer og kundernes praksis for at skabe de bedste løsninger

 Det kan du forvente af os

Hos Visma Consulting tror vi på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge og udvikle deres talent.
Du vil derfor opleve, at vi altid stræber efter at spille hinanden bedre ved at trække på hinandens styrker og tage ansvar for os selv og hinanden.

Vi praktiserer, alt det du kender med frihed under ansvar, et uformelt og afslappet arbejdsmiljø samt kompetente og dygtige kolleger. For nogen er det lidt af en kliché, men vi er ikke i tvivl om, at du kan mærke det, når du træder ind ad døren hos os.

I Visma Consulting har vi et stort fokus på din faglige udvikling, da vi tror på, at en dygtig kollega er en glad kollega.  

Derfor tilbyder vi blandt andet:

 • Faglig udvikling gennem bl.a. Visma Academy, Pizza og Podcast, Tekniske Tirsdage samt mulighed for relevante kurser og efteruddannelse

 • Ugentlige "Vidensrundstykker" med faglige indlæg

 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage

 • Super fede lokaler på Aarhus Ø sammen med andre Visma virksomheder (Bl. a. Co3 og Kapacity)

 • Pensions- og forsikringsordning herunder en attraktiv sundhedsforsikring

 • En bred vifte af sociale arrangementer arrangeret af både personaleforeningen og dit team, alt lige fra julefrokost, fredagsbar, DHL-stafet, bordfodboldturnering og meget mere.

Din opstart

Det er vigtigt for os, at du falder godt til allerede fra første dag. Når du starter, tildeles du en mentor, så du hurtigt får et billede af, hvordan vi arbejder med vores kunder. Desuden får du løbende feedback-samtaler med både din mentor og din nærmeste leder. Der er et introforløb klar fra start af, hvor du blandt andet kommer rundt i huset, og får talt med et bredt udvalgt af dine nye kollegaer.

Det praktiske

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Manager, Morten Kriegbaum, på mail morten.kriegbaum@visma.com eller telefon +45 2630 9025.

Del på:

Referencenummer:

664042648

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

Business Manager Morten Kriegbaum

Mobil: +45 26309025

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Mariane Thomsens Gade 2F, 8.sal 8000 Aarhus