Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S

Sales Executive

Sales Executive

Er du en dygtig sælger, der skaber værdi for dine kunder? Og bliver du motiveret af højt tempo og succes?

”I vores forretning er kunden i centrum - det er altafgørende.

Vores ambitiøse vækstplan kræver, at du er en engageret sparringspartner for kunderne og kan hjælpe dem på deres digitaliseringsrejse."

– Kim Simonsen, Sales Manager


Identificere værdiskabende muligheder og bygge stærke kunderelationer

Vi er eksperter i software, som understøtter virksomheders vitale funktioner inden for HRM. Som Sales Executive har du ansvar for at udvikle samarbejdet, øge omsætningen og skabe mere værdi for vores eksisterende kunder samt hjælpe nye virksomheder i gang med vores My Visma suite.

Du vil bearbejde mange spændende virksomheder i forskellige størrelser, der har forskellige behov for digitalisering.

Vores mål er enkelt: vi skal skabe værdi for kunderne og matche dem på et strategisk niveau. Vi skal identificere værdiskabende muligheder og bygge stærke kunderelationer. Vismas vækststrategi er bl.a. bygget på opkøb, så der kommer løbende nye, stærke produkter til porteføljen, som kan indgå i din relation med kunderne.

Du vil også opleve samarbejde på tværs af organisationen og et fagligt stærkt miljø, hvor alle arbejder dedikeret på at indfri ambitiøse mål og forventninger, som vores kunder og ejere har til os. Der er kort til beslutninger og en høj grad af åbenhed og hjælpsomhed - det er ganske enkelt en del af vores DNA.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

 • Relationsskabende salg (åbne døren for nye relationer)

 • Udfordre kunder i forhold til parathed og ønske om at gå nye veje

 • Struktureret bearbejdning af kunder og deres interessenter

 • Pipeline styring

 • Booking af egne møder (samt hjælp fra mødebooking)


”Du skal være modig, have forandringsgen og ønsket til sammen med virksomhederne at  udfordre deres hverdag. Der er mange muligheder for at udvikle og bidrage til vores fælles rejse, samt øge kundens loyalitet,”
fortæller Kim


Sæt dit præg på vores team

Vi er et stærkt team med høj faglighed og kort beslutningsproces. Vi har samlet et team af specialister indenfor hvert sit felt, så du har et stort kompetencecenter til rådighed, når du skal skabe værdi for dine kunder. Alle sidder i storrum og vores fælles kontorlandskaber oser af energi og fællesskab. Vi har meget at se til, men vi er altid sammen om at nå i mål. 

”Vi er et godt team, der er der for hinanden. Vi er ikke bange for forandringer, og vi forventer du kommer med indspark til vores og vores kunders fortsatte udvikling,”
siger Kim


Du har styr på hele salgsprocessen

Du er fra dine tidligere jobs vant til at sælge løsninger og indgå i hele salgsprocessen fra mødebooking og det første møde til kontraktforhandling inden for B2B.

Du holder styr på din pipeline og lægger planer for, hvordan du opnår dine mål både på kort og lang sigt. Du har viden omkring SaaS/Cloud løsninger.

Du er nysgerrig, og har en naturlig interesse for at holde dig informeret inden for dit felt, så du let og ubesværet kan indgå i stærke relationer både inden for og udenfor huset.

Du har gode kommunikationsevner, et naturligt godt drive, et højt tempo og er sulten efter at skabe resultater.

Du handler, når du ser mulighed for forbedringer, og du trives i et travlt miljø.


Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at udleve ansvar og mandat i egen rolle. Du refererer til vores Sales Manager og bliver en del af hans team på 6.

 • Et job i en virksomhed med store vækstambitioner, høje kvalitetskrav,  en meget stærk fællesskabsånd og en flad ledelsesstruktur. Vi har en uformel tone og kort til beslutninger.

 • At blive en del af en virksomhed, der nyder stor anerkendelse i branchen, og som hver dag arbejder på at udvide rammerne herfor. Vi er en virksomhed, hvor der er faglige udfordringer, udvikling og et fantastisk socialt sammenhold.

 • Attraktiv lønpakke inklusiv pension, sundhedsforsikring, fri adgang til eget fitnesscenter og en række andre personalegoder, herunder rabatter gennem LogBuy.

 • Gode muligheder for at få din hverdag til at hænge sammen, både på arbejde og privat. Vi tilbyder stor fleksibilitet, og hjemmearbejde er en naturlig del i skabe fokus og at få det hele til at hænge sammen.

 • Fantastisk placering midt i Carlsbergbyen i et nybygget domicil, hvor flere Visma-selskaber har til huse.


Sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi  understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed.

 

Kom med på rejsen!

Send os dit CV og eventuelt din ansøgning hurtigst muligt ved at klikke ”Send ansøgning” på toppen af siden her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Simonsen på +45 4282 2160 eller kim.simonsen@visma.com.

Samtaler afholdes løbende og med den følgende proces:

 1. Screening, blandt andet vha. ability-test

 2. Første samtale med leder

 3. Anden samtale med tilbagemelding på personlighedstest samt evt. case.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder og deres 250.000 lønmodtagere, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser.

Vi har fået nye omgivelser

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

916088052

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

13-02-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Kim Simonsen

Mobil: +45 42822160

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V