Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support Tripletex - Support

Vi brenner for våre kunder! Er du vår nye Customer Success Lead?

Customer Success Lead

Customer Success, i kanskje Norges største SaaS-selskap, vokser og vi ser nå behov for å skape et helt nytt team med økt fokus mot det viktigste vi har hos oss; våre kunder!

 

Vi ser etter en Customer Success Lead med engasjement for mennesker og kvalitet i arbeidet ditt, samtidig som du har en utpreget serviceinnstilling! Ettersom dette er et helt nytt team så vil du være sentral i å sette strategi, planer og retning for teamet. Høres ikke dette spennende ut?

 

Motiveres du av mennesker, og være tett på kundereisen fra A-Å? Da er dette stillingen for deg! 

Som vår Customer Success Lead vil du være med å sette Tripletex sin fremtidige strategi i arbeidet mot våre kunder og hvordan vi kan være deres beste leverandør av et komplett økonomisystem. Du vil i denne rollen ha personalansvar, være tett på teamet i form av coaching, i en organisasjon som prioriterer å ikke minst ha det gøy på jobb!

 

Kort forklart vil dine arbeidsoppgaver være: 

  • Bidra i rekruttering og bygge ditt eget team 

  • Overordnet ansvar for å sette metodikk og gode rutiner i teamet

  • Ha personalansvar og coache dem innen Customer Success

  • Følge opp KPI’er og jobbe mot måloppnåelse i teamet

  • Sikre riktig salgskompetanse og kvalitet i håndtering av våre kunder

 

Din utvikling og karrierevei i Tripletex er viktig for oss, så hvis du har ambisjoner, er lærevillig og vil oppnå mye - kan vi bidra med fleksibilitet og coaching av vår dyktige Head of Customer Success, Eirik Næsje. Samtidig som et spennende fagmiljø som vil hjelpe deg på veien mot dine mål! 

 

Hvem er du?

Du har gjerne god erfaring fra salg og jobber kanskje som Customer Success Manager i dag. Vi tror du har erfaring fra å jobbe med en dedikert portefølje og har en idé om hvordan en kundereise bør se ut. Du har gjerne en relevant utdannelse innen enten økonomi, salg og/eller markedsrelatert. Som person innehar du ledelsesegenskaper - som får med deg folk på laget! Du er uredd med sterke samarbeidsevner, og er en skikkelig DO’er. Du liker å ha det strukturert rundt deg og tenker proaktivt. Kjenner du deg igjen?

 

Blir du med å kickstarte vårt nye team? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

579812298

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

13.12.2021

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 Oslo