Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

CRM tester

Har du solid viden om løn og erfaring med brug/test af CRM-systemer? Er du god til at finde hullerne i osten, og vil du være med til at fortsætte udviklingen på et af Danmarks mest anvendte lønsystemer? Så har du chancen nu

Hos DataLøn er vores mål at sikre, at vores brugere enkelt kan løse løn- og HR opgaver, så de kan fokusere på mere væsentlige opgaver i deres virksomhed. Du kan blive en del af vores Product Development afdeling, som er med til at sikre, at over 500.000 lønmodtagere får korrekt løn til tiden hver eneste måned.

Hvem er du?
Du har først og fremmest stor lønviden, da det er vigtigt, at du kan gennemskue konsekvenserne af forskellige scenarier i en lønbehandling, og har en basal forståelse for lovgivning på området. Har du et stort kendskab til de forretningsprocesser som anvendes i CRM, og viljen til at tænke optimere af processerne for understøtte vores brugere, et det et stort plus for os. Dette har også betydning for den daglige dialog med dine kollegaer i teamet f.eks. udviklere, vores Product Owner og ikke mindst vores lønkonsulenter i DataLøn.

Udover lønforståelse skal du brænde for at finde fejl og uhensigtsmæssigheder i applikationerne, så brugerne kan arbejde effektivt og stole på, at lønnen bliver korrekt hver eneste gang. Kvalitet kommer først, så du skal have modet til at afvise en udviklingsopgave, hvis kvaliteten ikke er i orden, da kvalitet er en æressag for os.

Du er naturligvis detalje orienteret, struktureret og har en stærk analytisk sans, men ved også, hvornår du skal række ud efter hjælp. Du er nysgerrig, proaktiv og følger tingene til dørs, og kan arbejde selvstændigt, da du i høj grad selv planlægger din dag.

Derudover har du som vores ideelle kandidat:

  • praktisk erfaring med at planlægge, udføre og dokumentere test

  • har styr på testværktøjer samt QA metoder f.eks. Risikovurdering, testmatricer, testcases og fejlhåndtering

  • kan definere krav til udviklerne med afsæt i de forretningsmæssige behov 

  • evne til at kombinere grundighed, præcision og effektivitet

  • praktiske erfaringer med testautomatisering er et plus

  • eventuelt en ISTQB-certificering 

Hvem er dine kommende kolleger?
Du bliver en del af et Scrum team bestående af 4 personer, fordelt på to udviklere, en tester, og en Product Owner. Vi har desuden tilknyttet en Scrum Master samt en UX specialist. Teamets opgaver er centreret om nyudvikling og vedligehold af vores eksisterende CRM system. Du er som tester med i hele udviklingsprocessen og er garant for kvaliteten af vores produkt. 

Til dagligt arbejder vi efter mantraet: #OneTeamOneFocus. Vi forventer derfor, at du er teamplayer og hjælpsom - både socialt og fagligt for at sikre teamets trivsel og fælles, faglige udvikling. Krydr dette med, at du fagligt er i stand til at sætte teamets opgaveløsning og succes før din egen.

Da vi arbejder i et miljø med omskiftelig opgaveprioritering er det også vigtigt, at du er fleksibel, kan arbejde agilt samt kan navigere mellem de forskellige interessenter, som indgår i vores daglig.

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Manager Niels Colding på niels.colding@visma.com, på telefon 2269 4759, eller endnu bedre - stik hovedet forbi og få en snak med os. Vi afholder samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet vores kommende kollega. Skynd dig derfor at sende din ansøgning og CV af sted hurtigst muligt.  

 

 

Del på:

Referencenummer:

187561155

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

06-12-2021

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Niels Colding

Telefon: +45 22694759

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V