Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Lead Java-udvikler

Lead Java-udvikler til stort kundeprojekt

Er du vant til at bygge, optimere og udvide komplekse IT-løsninger? Er du i stand til at løfte blikket fra koden og holde overblik i projekter? Og kan du se dig selv arbejde i et af nordens største IT-konsulenthuse?

Så er stillingen som Lead Developer i Visma Consulting måske noget for dig.

I Visma Consulting arbejder vi hver dag på at gøre en forskel i samfundet og sammen med vores kunder skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, vedligeholde og modernisere deres it-løsninger, og flere af vores løsninger sikrer bæredygtighed. Visma har blandt andet udviklet et digitalt logbogsystem, som er med til at sikre, at fiskekvoterne på verdenshavene bliver overholdt, og samtidig sikrer vi også en effektiv arbejdsindsats på det danske jobmarked. Visma forvalter systemkomplekset mellem sagsbehandlerne i A-kassen og på jobcentrene, der hjælper ledige i job, og vi er dermed med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Danmark. 

Dette er blot et udpluk at de forskelle, vi hver dag arbejder med i Visma, og det har du mulighed for at blive en del af.

 

Teamet

Du bliver en del af vores dygtige og dynamiske Java team, der arbejder for Fiskeristyrelsen, Domstolsstyrelsen mfl. Til Fiskeristyrelsen leverer vi mange forskelligartede udviklingsprojekter samt drift, support og vedligehold hertil. Teamet består på nuværende tidspunkt af 25 konsulenter og en håndfuld studentermedhjælpere - alt i alt får du 28 nye kolleger. I Domstolsstyrelsen arbejder vi på det nye Straffe- og Skiftesystem sammen med styrelsen i et agilt program. Vi arbejder derudover på nye spændende projekter, der er på vej ind i teamet.

  

Jobbet

Visma Consultings engagement hos Fiskeristyrelsen er stort, og vi har brug for mere hjælp til Domstolsstyrelsens program. Vi søger derfor en dygtig Lead Developer, der både kan udvikle men også agere sparringspartner for kunden. 

Som Lead Developer vil du have ansvaret for at drive udviklingsprojekter i samarbejde med udviklere, testere og projektledere, der er en del af eller tilknyttet et Scrum team. Derudover vil du indgå i udarbejdelsen af løsningsdesigns og estimering af nye projekter samt drive den faglige udvikling af udviklingsteamet i Carlsberg Byen 

Du vil fra første dag få teknisk ansvar, og du brænder for at levere og optimere komplekse og regelbaserede IT-løsninger inden for det offentlige. Med tiden vil du få solid indsigt inden for et vigtigt forretningsområde, hvilket gør dig i stand til at agere både sparringspartner og fagligt fyrtårn, både hvad angår valg af arkitektur, design og proces. Vi udfordrer hinanden i det daglige, da det gør det sjovere i hverdagen og giver bedre løsninger.

 

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Ansvar for leverancen og i stand til at agere sparringspartner for kunden

 • Udarbejde og estimere løsningsdesigns og dertil sikre den tekniske kvalitet og drive udviklingsprojekter, samt stå for den tekniske afklaring og estimering af projekter sammen med dine kolleger

 • Være det faglige fyrtårn, der både kan sparre, motivere og træde til, når det er nødvendigt for at nå i mål med opgaven samt udvikle potentialet i teamet

 • Kommunikere med tekniske og ikke-tekniske personer hos kunde og interessenter

 • Sikre god system-arkitektur og kode af høj kvalitet

 • Sikre et højt teknisk niveau

 • Deltage aktivt i den tekniske dialog i projektet

 Visma-team

Dine kvalifikationer

Du er en erfaren softwareudvikler, og du motiveres af både ny- og videreudvikling, samt evner at tilpasse teknologi til eksisterende systemer. Du er vant til at engagere dig i komplekse opgaver og levere løsninger, og du får energi af at samarbejde med andre og se kolleger udvikle sig.  

Som Lead Developer kan du krydse følgende af:

 • Minimum fem års erfaring med udvikling og med at drive et udviklingsteam i en faglig retning

 • Ekspertise i flere af følgende teknologier; Java, Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS, Apache Camel, JPA framework

 • Erfaring med SOAP og/eller REST

 • Kendskab til design patterns og arkitektur

 • Erfaring Git, Jira, CI, Databaser/SQL, Cloud løsninger (Docker, AWS)

 • Erfaring med Scrum og agile metoder

 • Flydende sproglige kompetencer i både dansk og engelsk - mundtlig såvel som skriftligt

 • Som person trives du i et fagligt miljø, hvor vi arbejder godt sammen og hjælper hinanden
 • Vi behandler hinanden og vores samarbejdspartnere med respekt
 • Vi overholder vores aftaler og hvis vi ikke er i stand til det, giver vi besked om det så tidligt som muligt
 • I perioder, hvor vi har behov for det, yder du en ekstra indsats som resten af teamet

 

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring fra IT-branchen og kommer med en kandidatuddannelse indenfor Software Engineering, Datalogi, Information Technology eller lignende. Det vil dertil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra et konsulenthus eller tidligere har arbejdet med offentlige kunder.

 Planlægning

Hvorfor bør du vælge Visma?

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med både spændende projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker ikke, at du skal mangle noget. Derfor tilbyder vi mange aktiviteter i og uden for arbejdstiden - fagligt såvel som socialt. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere. Vi ønsker, at du bliver så dygtig, som du har lyst til. Derfor har du gode muligheder for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem spændende og udfordrende opgaver i et fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling. 

Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på at du leverer bedst, når der er en sund og balance mellem arbejds- og privatliv.  

 

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

356490474

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro