Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS

Ønsker du å digitalisere Norge og trenger nye utfordringer?

.NET utvikler

Er du genuint opptatt av teknologi og vil bruke dine ferdigheter som utvikler til å utgjøre en forskjell? Da er Visma stedet for deg!

Hos oss vil du jobbe med C#, .NET, .NET.Core, ASP.NET og Angular. Du vil være med på å utvikle en skybasert løsning innen Lønn & HR, som brukes av Norges største arbeidsgivere.

Du kommer til å jobbe i et team som bruker smidig utviklingsmetodikk og verktøy som GitHub, TeamCity, Jira og Confluence.

Som utvikler i vårt team vil du:

 • Ta del i Europas største utviklingsmiljø

 • Bli en del av et team, med sterk satsing på faglig utvikling

 • Utvikle deg og bruke dager til å heve din egen kompetanse innenfor områder som du selv velger

 • Få erfaring med utvikling av webapplikasjoner i et skybasert miljø

 • Delta i hele utviklingsprosessen. Alt fra kommunikasjon med kunden, spesifikasjon/løsningsforslag, utvikling og leveranse

 • Samarbeide tett med andre utviklere, testere og tjenesteeier innenfor teamet for å lage den beste løsningene for kundene

 • Sikre 100% tilgjengelighet for et system som er driftskritisk for våre kunder, og gjennom det utgjøre en forskjell og bidra til at våre kunders ansatte får en bedre arbeidshverdag

Vi tror du har:

 • Brennende interesse for teknologi og at du liker å holde deg oppdatert 

 • Kjennskap til et eller flere av disse fagområdene: C#, .NET, .NET Core og Angular 

 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon, både på norsk og engelsk

Gode grunner til å velge Visma:

I Visma Enterprise AS har vi 13 kontorlokasjoner i Norge. Totalt er vi 700 ansatte lokalisert i syv land og har hele verdikjeden fra produktutvikling til salg, leveranse og support. Vi er en organisasjon i vekst og hos oss får du en målrettet og fleksibel arbeidshverdag i et nytenkende faglig miljø, som er med på å digitalisere offentlig sektor. 

Visma har Europas største utviklingsmiljø for skytjenester. Det innebærer at du vil inngå i et stort internasjonalt fagmiljø med svært dyktige, inkluderende, omgjengelige kollegaer, og vil ha gode utviklingsmuligheter. Vi setter kvalitet høyt, dyrker og utvikler vårt kompetansemiljø, med sterk satsing på ulike former for faglig utvikling i Tech Academy. Bli bedre kjent med oss her!

Selv om vi er i vekst vil du oppleve at du blir en del av en stabil og trygg arbeidsplass hvor vi er opptatt av at du skal skinne både på jobb og på hjemmebane. Noe som også vil si at du har anledning til å jobbe hjemmefra ved behov.

Vi har gode ordninger og kan tilby deg konkurransedyktige betingelser med attraktive pensjon og forsikringer. Sist men ikke minst - du vil bli en del av et team der alle tar i et tak og heier på hverandre!

Arbeidssted: er Oslo eller Kristiansand. Arbeidssted blant Vismas andre 11 lokasjoner kan også vurderes. 

Søknadsprosess: Vi trenger ikke et søknadsbrev. Det eneste vi trenger fra deg er at du laster opp din CV, så hører du fra oss!

Nysgjerrig og vil vite mer? Ta gjerne kontakt med Group Manager, Thor Richard Hanssen på 93095085 / thor.hanssen@visma.com

Del på:

Referansenummer:

432937429

Fylke:

 • Agder
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.12.2021

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo eller Kristiansand

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0277 Oslo